| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: ivana_de Ime slike je ''Dying Vampire'', meni oznacava patnju i umiranje iznutra, a izvana savrsenstvo i borba, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Citat:
Čim su vampiri, meni se sviđa! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #82 (permalink) |
| charolastra | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Radni naziv ovog avatara je depresija. Našao sam ga bez veze na netu kad sam nešto tražio i svidio mi se, pogotovo boja.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #83 (permalink) | |
| wayward | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Citat:
a nešto slično današnjim manekenkama, mrtvo iznutra, a fasada ok ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #84 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Eddie Vedder iz Pearl Jama, niš posebno ne znači ali mi je fora, a i pomalo sam pearl jam freak ...naletio na sliku googlajući |
| | |
| | #85 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: što vam znači vaš avatar i di ste ga nabavili? Štulić iz mladih dana,nisam imao niš drugo a i fora mi je,sam sam napravio
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
![]() |
| Tagovi: avatar |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:54.

...naletio na sliku googlajući
a