| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam znači vaš nick ? u Društvo forumu; Sto vam znaci vas nick i zasto ste ga odabrali ? evo objasnjenje moga : sestra nije znala izgovoriti Jasmina kad je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| MrCina | Što vam znači vaš nick ? Sto vam znaci vas nick i zasto ste ga odabrali ? evo objasnjenje moga : sestra nije znala izgovoriti Jasmina kad je bila mala, nego je govorila Cina...i tako ja ostala Cina tako me svi zovu pa eto odabrah to ime
__________________ oces da ti operem sajbu? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? iz pucačine (q3) dok sam se još "aktivnije" bavio s time, bilo "slayer" pa skratio na "slay"
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Što vam znači vaš nick ? Moj je također po nadimku, samo sam napisao daidza umjesto daidža jer znam da internet ne voli baš č, ć itd A dobio sam nadimak za rata, od izbjeglica iz Bosne što su živjeli kod mene u kvartu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Što vam znači vaš nick ? Joks nema nikakve veze s mojim imenom niti prezimenom niti nadimkom u stvarnom životu... Prije 3 (tri ) godine kad sam se registrirao na forum nisam uopće imao namjeru aktivno sudjelovat nego sam se regao samo da bi mogao slikice pregledavat, kojih je onda bilo puuuuno , pa sam odabrao ovaj nick koji sam slučajno negdje pročitao a kratica je od Jebo vas Onaj Koji vas Sastavio ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,885
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Wolf-HR, a što ja znam- otkad sam počeo ići na forume sam uzimao nick Wolf (omiljena divlja životinja, a ima i priča u pozadini, no ne ću vas zamarati), a kasnije počeo dodavati '-HR' ako je nick bio zauzet, ili kao na ovom forumu čisto za gušt.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Ni ja nisam imala namjeru se zadržat.... meni bilo zanimljivo čitat komentare i što nije bilo nijedne cure, sve dečki, i bezveze upisala početna slova mog naselja... nije bilo slobodno ono što sam ja htjela. A ovo je prvi forum na koji sam se uopće registrirala. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| charolastra | Re: Što vam znači vaš nick ? Da, zaboravio sam reći da sam prvo htio staviti Roverandom ali je bilo zauzeto
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Ne sjecam se tocno..bilo je to davno. Vjerovatno me mama u tom trenutku gnjavila ![]() Ili sam samo trazila nesto jednostavno jer nisam imala namjeru zadrzati se.
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #10 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,160
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Ima dva razloga zašto ovaj nick... 1. dečko izmislio ime "teica" pa su okolo zezali ekipu on i frend s tim nadimkom. 2. studiram teologiju; grčki; theos=bog, a teica bi bila kao mala boginja ![]() Nema nikakve veze ni sa mojim imenom, niti prezimenom.
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:36.

tako me svi zovu pa eto odabrah to ime

) godine kad sam se registrirao na forum nisam uopće imao namjeru aktivno sudjelovat nego sam se regao samo da bi mogao slikice pregledavat, kojih je onda bilo puuuuno
, pa sam odabrao ovaj nick koji sam slučajno negdje pročitao a kratica je od Jebo vas Onaj Koji vas Sastavio