| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam znači vaš nick ? u Društvo forumu; ivan, johnny,, dzonni po balkanski... pa tako, i u chast branimira dzonni stulicha... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #102 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Evo da i ja 'otkrijem' 'tajnu' svog nicka, ovaj nick sam napravio od imena i prezimena, da(dario) + ka (?) nemam pojma ni kako ni zašto sam došo do njega, al eto ostalo tako
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #105 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? Citat:
![]()
__________________ Who's Your daddy now! | |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? a duga priča...... bio je prvo irmscher... na jednom auto forumu.... pa ljudi nisu znali to izgovarati i zezali su pa sam ga skratio hahahahaedit: taj branik na autu je od irmschera... a kako kad si radiš profil nisi pametan šta da staviš... ja stavio to...... eto...ukratko.... ![]()
__________________ Who's Your daddy now! Zadnji Uredio irm : 05-02-08 u 09:42. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar
Poruka: 841
![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? irm - tenks na objašnjenju, uvi kda ču te to pitati pa zaboravim ![]() ![]() spasoje - stara perverznjačino ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #110 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? E moj spa(m)soje mislim da je ovo više razlog za tvoj nick ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:41.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

nemam pojma ni kako ni zašto sam došo do njega, al eto ostalo tako

ja sam svoj uzeo iz filma "mala noćna muzika" spasoje vadi ga van vadi ga van...