| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam znači vaš nick ? u Društvo forumu; lik iz meni dragih knjiga... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #152 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? sanel - ime, a xxl , hehe, znaci da sam poprilicno obdaren, mada neke meni drage forumasice (citaj: neukrotiva) misle da je to velicina majice ![]() ![]()
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: moj krevetich....
Poruka: 470
![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? a duga prica uglavnom.... ima veze s latinskim....a ostalo datum rođenja....
__________________ Talk to me softly There's something in your eyes Don't hang your head in sorrow And please don't cry |
| | |
| | #156 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što vam znači vaš nick ? Zanimljivo ![]() ako koga zanima.. moje malo kumće ima 3god. i sad uvjek kad pijemo kavu, naravno ja i kuma, vrnda mi po torbi i traži neki slatkiš.. a najcesće nadje žvake.. i sad šećer mali nezna reci žvaka nego kaže PLJAPLJA ![]() "daj mi pljaplju" ![]() |
| | |
| | #157 (permalink) |
| Veteran | Re: Što vam znači vaš nick ? Fora ...a dobar ti je i avatar ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:43.

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

...a dobar ti je i avatar