| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vam znači vaš nick ? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Nisi objasnio po čemu si ti izabrao nick ide mi uz oči taj nick... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vam znači vaš nick ?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vam znači vaš nick ? Ma ide uz moja osjetila temperature Zima mi je, neznam koliko je stupnjeva, ali mi se neda zatvoriti prozor
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vam znači vaš nick ?
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,570
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vam znači vaš nick ? veliki sam fan Davida Firtha, tj njegovih crtića. najviše salad fingersa. u tim crtićima koristi glazbu meni vrlo dragih glazbenika, na jednoj epizodi je koristio glazbu benda datach'i koji mi se jako sviđa a na dan kad sam se rego sam baš gledo taj crtić i stavio sam datachi |
| | |
![]() |
| Tagovi: nick |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:32.

mislim da ovo jedino nisam shvatila...
Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!