| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? u Društvo forumu; par frendova i buraz, čovjek je provala, ma ima toga, al nemrem se svega sjetiti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,417
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? par frendova i buraz, čovjek je provala, ma ima toga, al nemrem se svega sjetiti
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,384
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? predizborna obećanja ![]() to su najjače provale ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? "Lud, zbunjen, normalan".. obožavam bosanski humor. Dida mi je bio Bosanac i lud sto gradi ko Izet. Puno toga mene može nasmijat... nekad je dovoljno čak i da mi se pokaže mali prst ja ću se smijat toliko da će pomislit da sam napušena (a ne pušim travu)
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 27-05-08 u 22:12. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? rijetko kad se smijem.. svijet je okrutan.. mene nitko ne voli.. smijem se samo kad sam pripit..serem ni tada..
__________________ Boze lipe divojke ko joj ljubi uvojke rumeni joj obrazi sto je mater ne pazi |
| | |
| | #49 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,791
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? dok vidim da se cigo kurchi da ima para bemvee ovo ono i dojde na kos i tanka za 20 kuna
__________________ Boze lipe divojke ko joj ljubi uvojke rumeni joj obrazi sto je mater ne pazi |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, najvis e, nasmijat, onako, srca, sto, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:05.