| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? u Društvo forumu; kad me neka draga osoba škaklja i kad se s nekom dragom osobom zekim i kad me čopi kravlje ludilo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? kad me neka draga osoba škaklja ![]() i kad se s nekom dragom osobom zekim i kad me čopi kravlje ludilo pa se smijurim ko blesava ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? pa da,dar,to ti mene obično čopi po noći kad budem dugo na netu pa već počnem ludit ili me čopi vani kad se zekim pekim pa se počnem smijati ![]()
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? kad se napušim, gotovo sve ![]() ![]() ![]() ![]() provale nekih ljudi ovdje na forumu ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #56 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? svakakve situacije me tjeraju na smijeh...tak da mnogi ljudi misle da sam neozbiljan al sam jednostavno osoba koja se voli smijati...a za istinsko lomljenje svih rebara i odlazak u bolnicu radi abdominalnih bolova se moram zahvaliti frendovima...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? npr. neki dan, ja i blesa od prijateljice na bazenu hotela ( u kojem nismo odsjeli) smo izvodile ''modnu reviju'' uđeš niz stepenice ono u zanosu, i koračaš dok te nestane ispod vode umirale smo od smijeha... i takve smiješno/ glupe situacije nama smiješne, ostali se zgražaju ![]() |
| | |
| | #58 (permalink) |
| charolastra | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? ja se nikad ne smijem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? Bratovo društvo definitivno...koji su to likovi ![]() ![]() ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 269
![]() | Re: Što vas može najviše, onako od srca nasmijati? moje i frendičine provale kad se zajebavamo i naravno biseri nekih "pametnih" ljudi ![]()
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Tagovi: moze, najvis e, nasmijat, onako, srca, sto, vas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.