| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? u Društvo forumu; Recite čega se bojite i mislite da bi se moglo dogoditi a vi to neželite!?!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? moje zdravlje... sve ostalo se da kako-tako srediti..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? Citat:
Bilo bi lijepo i pristojno Stipa da prvi ti izneseš svoje razmišljanje, svoje strahove kad si već pokrenuo temu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Tako su počeli ljudi biti paranoični tako da se paziš..... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? Zasad moje neke sitnice, ambicije.. ali vjerujem da će za koju godinu biti briga, oko djece i njihove budućnosti, itd.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? Koje će biti stanje u državi, hoću li imati posla, hoću li moći prehraniti svoju obitelj
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-07
Poruka: 6
![]() | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? JA o tome ni ne razmišljam,ne zelim se opterecivati stvarima koji su joj u dalekoj budućnosti,naravno da bih volio da sve ok sa zdravljem,obitelji,poslom,novcem ali ima jos puno do toga.. MI SAMI GRADIMO SVOJU BUDUCNOST. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što vas najviše brine u daljnoj budućnosti? nastojim ne razmisljati previse o dalekoj buducnosti. rade razmisljam o blizoj tj. u ovom trenutku buducnosti mnogo vaznijiom za mene.
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
![]() |
| Tagovi: upoznavanje i druzenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.