Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 74

Stvarnost forumskog života

Raspravljate o temi Stvarnost forumskog života u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Koliko shvaćate ozbiljnost forumaša i koliko mislite da su oni to kakvim se prikazuju ovdje? Koliko uopće "razmišljate" o njima? ...

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Stvarnost forumskog života

Koliko shvaćate ozbiljnost forumaša i koliko mislite da su oni to kakvim se prikazuju ovdje? Koliko uopće "razmišljate" o njima?

Npr., buduć da više - manje svi poznaju nekoga, koliko na kavama pričate o forumskom životu?

Koliko sam vidjela iz jednog današnjeg posta neke to poprilično okupira (ma koliko to negirali) i iz nikakvih pobuda (da bi došlo do njih mora barem postojati kontakt, bilo virtualni, bilo u rl) vidim posvetu...

'ajd' dobro

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Stvarnost forumskog života

cek i onda kazes da te to ne dira, aj zanemari sve nase nesuglasice i malo razmili o ovome, znam da je ovo samo tema, al ne triba biti diplomirani psiholog da se vidi da te ta posveta povridila.

o.t. ako san s nekim forumasem/icom na kavi normalno da cemo se dotaknut foruma, inace ne... forumasenje bi tribalo biti razbibiriga, al cesto to ljudi pogresno shvacaju.
    Zadnji Uredio Sahataba : 02-01-09 u 13:15

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

nije. začudila mi je. prvenstveno zato kaj dotična forumašica i ja nemamo nikakav kontakt.

shvaćaš?

ali to je povod temi

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
    Koliko shvaćate ozbiljnost forumaša i koliko mislite da su oni to kakvim se prikazuju ovdje? Koliko uopće "razmišljate" o njima?

ne razmišljam o njima uopće niti mi je forum 0.2% života..tu volim svratiti i ubiti po ure kulture,ništa više..
    istina neki ljudi su mi tu poprilično zanimljivi i volio bih pojedince upoznati..
    iskreno mislim da se ovde 92.52% ljudi pritvara u nešta šta nije
    "Ako sam imao pogled dalje od drugih, to je bilo zato što sam stajao na ramenima divova" Isaac Newton

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Ja na kavama volim tracati druge forumasice.
    I druge forumasice vole samnom tracati ostale druge forumasice.
    Forumasi samo briju kako bi neku forumasicu ševnuli...

za ostalo nemam bas nesto pametno za reci. Mnogi forum kao forum shvacaju preozbiljno. Ovo je nesto nerealno, nesto imaginarno. Stoga ne moš se ovoga uhvatiti kao way of life.
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Slazem se sa oggyem iako nisam bas upoznao forumasa , ali ovaj drugi dio da , pogotovo prva recenica u drugom dijelu
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    cek i onda kazes da te to ne dira, aj zanemari sve nase nesuglasice i malo razmili o ovome, znam da je ovo samo tema, al ne triba biti diplomirani psiholog da se vidi da te ta posveta povridila.

o.t. ako san s nekim forumasem/icom na kavi normalno da cemo se dotaknut foruma, inace ne... forumasenje bi tribalo biti razbibiriga, al cesto to ljudi pogresno shvacaju.
    točka.
    ''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Citat Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

Npr., buduć da više - manje svi poznaju nekoga, koliko na kavama pričate o forumskom životu?
    meni je forum mjesto za ubiti dosadu, zabaviti se, procitati nesto zanimljivo, nasmijati se, pametovati u koje kakvim temama i to je to. ljude koji su na forumu ne dozivljavam pretjerano, ne razbija mi se pamet na to kakav je zapravo netko jer ja to ionako ne mogu znati dok tog nekog ne upoznam... glupo mi je uopce imati "zivot" na forumu. ljudi bi trebali graditi svoj zivot i zivjeti ga izvan interneta, a ne na njemu.

Koliko sam vidjela iz jednog današnjeg posta neke to poprilično okupira (ma koliko to negirali) i iz nikakvih pobuda (da bi došlo do njih mora barem postojati kontakt, bilo virtualni, bilo u rl) vidim posvetu...

'ajd' dobro
    jel se smije znati o cemuje rijec? ne pratom dobar dio foruma pa pojma nemam

Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

jel se smije znati o cemuje rijec? ne pratom dobar dio foruma pa pojma nemam
    Navedena sam u zanimljivoj posveti. Od cure sa kojom nemam ni komunikaciju

NVM

prof. Foruma Avatar od korisnika denserica
    Datum registracije
    04-04-07
    Starost
    23
    Poruka
    1,449
    Liked
    12 times

Ako se ne varam, o ovom tu

Posveti pjesmu forumasu/forumasici

Ot - isto kao i shelby, dodjem, vidim sta ima zanimljivo/glupo, nasmijem se, kazem nesto pametno/glupo, popljujem/pohvalim tu i tamo nesto/nekog i sl.
    Ukratko - ubijem dosadu.
    U r.l. ne pricam o forumasima / forumasicama, osim ako se zakaci tema, al to je uglavnom sprdanje, nikakvi dubokoumni razgovori
    ''Ako nekog mrzimo, onda u njegovom liku mrzimo nešto što je usađeno u nama samima. Ono što nije u nama samima, to nas ne uzbuđuje." (H.H.)

Stranica 1 od 8 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku