| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Svjetski dan prijateljstva u Društvo forumu; kaj je to danas?? mislim ono dobil sam neki mail s ruzhom..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 3,643
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svjetski dan prijateljstva Ha... a ja sam danas srela staru dobru prijateljicu koju odavno nisam videla...bas danas...
__________________ When I'm good, I'm really good, when I'm bad, I'm even better! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| made in china Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Svjetski dan prijateljstva evo posto ovdje recimo mnoge smatram prijateljima... Danas je svjetski dan prijateljstva....pošalji ovu ružu svojim prijateljima (i meni ako me smatraš prijateljem) i provjeri koliko će ti se ruža vratiti. ...u nadi da ćeš dobiti mnogo ruža |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-04-08
Poruka: 456
![]() ![]() | Re: Svjetski dan prijateljstva sa zakašnjenjem... ![]() prijatelji-nabijem vas! (čast iznimkama) ![]()
__________________ ...čuvaj me mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije, i veličine koja se ne klanja pred djecom... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Svjetski dan prijateljstva i ja tebe, i ja tebe ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Svjetski dan prijateljstva ne dam ja svoju čupu ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:02.