| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tjedan Prijatelja u Društvo forumu; Bio jednom jedan mali djecak koji je imao losu narav. Njegov otac mu je dao vrecu punu cavala i rekao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,638
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tjedan Prijatelja Bio jednom jedan mali djecak koji je imao losu narav. Njegov otac mu je dao vrecu punu cavala i rekao mu je neka svaki put kada pobjesni i izgubi kontrolu nad sobom zabije jedan cavao u ogradu. Prvoga dana djecak je zabio 37 cavala na ogradu. Tokom sljedecih nekoliko mjeseci on je naucio kontrolirati svoj bijes i broj zabijenih cavala se smanjivao.Otkrio je da je lakse kontrolirati svoju narav nego zabijati cavle u ogradu. I tako je dosao dan da tokom cijelog dana nije pobjesnio. On je rekao to svom ocu, a otac mu je rekao da svakoga dana tijekom kojeg bude uspio kontrolirati svoje ponasanje iz ograde iscupa jedan cavao. Dani su prolazili i jednoga dana mladic je bio u stanju da kaze svom ocu da je izvadio sve cavle. Otac je uzea sina za ruku i odveo ga do ograde. Rekao je : 'Dobro si to ucinio, sine moj, ali pogledaj rupe u ogradi. Ograda vise nikada nece biti ista. Kada u bijesu kazes neke stvari, one ostavljaju oziljak, kao sto su ove rupe u ogradi. mozes covjeka ubosti nozem i izvuæi noz i poslije toga nije vazno koliko puta kazes da ti je zao - rane ostaju!' Verbalna rana je isto toliko bolna kao i fizicka. Prijatelji su zaista vrlo rijetki dragulj, oni cine da se smijesis, ohrabruju te da uspijes u necemu, oni su spremni saslusati, podijeliti tvoju bol, imaju lijepe rijeci za tebe i za tebe im je srce uvijek otvoreno. Ovo je Svjetski tjedan prijateljstva. Pokazite svojim prijateljima koliko vam je stalo do njih. Posaljite ovu pricicu svakom koga smatrate>prijateljem. Cak je mozete poslati natrag i onome od koga ste je dobili. Ako vam se poruke vrate, znat cete da imate krug prijatelja. SRETAN TI TJEDAN PRIJATELJSTVA! TI SI MOJ PRIJATELJ I JA SAM TIME POCASCEN... MOLIM TE , OPROSTI MI AKO SAM IKAD NAPRAVIO NESTO STO JE >NAPRAVILO RANU NA TVOJOJ DUSI.
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjedan Prijatelja hmm..na koga me prva rechenica podsjecha... ![]()
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjedan Prijatelja haha...tu negdje...
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,884
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjedan Prijatelja E pa onda da pozdravim sadašnje i bivše prijatelje (bili oni na listi ili ne). Za tjedan prijateljstva. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #10 (permalink) |
| animal slave Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,372
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tjedan Prijatelja Uh, loša narav... ![]() Svejedno, svim prijateljima sretan tjedan prijateljstva i bit ću tak cvilidretasta pa evo ![]()
__________________ Ne volem.. Zatucane..Gratis..Kravatase.. Hipohondre sto se plase Da dobiju rak od razmisljanja.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: prijatelja, tjedan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:40.