| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko je super moderator 2007.? u Društvo forumu; a neznam, svi su uvijek spremni pomoć ljudima i uvijek čiste razna smeća sa foruma koja bi smetala nama korisnicima, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je super moderator 2007.? | |||
| Joks | | 15 | 34.88% |
| Sahasa | | 5 | 11.63% |
| Daidza | | 23 | 53.49% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko je super moderator 2007.? a neznam, svi su uvijek spremni pomoć ljudima i uvijek čiste razna smeća sa foruma koja bi smetala nama korisnicima, i svi stvarno super obavljaju svoj posao, neznam stvarno koga bi sada izdvojio, eto vidim da za sada sahasa nema glasova pa glas ide upravo njemu ![]() Mislim da će na kraju svi bit veoma izjednačeni, jer su stvarno savjesni u obavljanju svog posla ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Purger | Re: Tko je super moderator 2007.? Hvala Ive ![]() Znam da nisam omiljen lik na forumu ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je super moderator 2007.? teška odluka, svo troje je jako dobro radio svoj poso... nemam reči ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Offline | Re: Tko je super moderator 2007.? Daidza je glasao za mene pa ću onda ja za njega ![]() Puno vremena provodi na forumu (više od mene čak a ja sam tu jako puno ) i uvijek nađe najpravednija riješenja za sve probleme
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,225
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je super moderator 2007.? Tru, i zbog toga sam se jedva odlucila ali ipak Daidza, jer provodi dosta vremena na CP-u. ![]() U ovoj anketi bi mi dobro doslo da sam mogla izabrat vise od jednog odgovora. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko je super moderator 2007.? Da, bilo bi doro da se može dati više od jednog odgovora - naprimjer tri. Ne mogu se odlučiti između daidze i Joksa pa moj glas ode sahasi. ![]() Očekujem da će netko otvoriti anketu za najadministratoraforuma u 2007.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko je super moderator 2007.? a to bi bilo stvarno teško pogodit tko će pobjedit ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

) i uvijek nađe najpravednija riješenja za sve probleme