Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko je super moderator 2007.? u Društvo forumu; a neznam, svi su uvijek spremni pomoć ljudima i uvijek čiste razna smeća sa foruma koja bi smetala nama korisnicima, ...

Vidi Rezultate Anketa: Tko je super moderator 2007.?
Joks 15 34.88%
Sahasa 5 11.63%
Daidza 23 53.49%
Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-12-07, 21:52   #11 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Tko je super moderator 2007.?

a neznam, svi su uvijek spremni pomoć ljudima i uvijek čiste razna smeća sa foruma koja bi smetala nama korisnicima, i svi stvarno super obavljaju svoj posao, neznam stvarno koga bi sada izdvojio, eto vidim da za sada sahasa nema glasova pa glas ide upravo njemu

Mislim da će na kraju svi bit veoma izjednačeni, jer su stvarno savjesni u obavljanju svog posla

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:53   #12 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,498
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Hvala Ive

Znam da nisam omiljen lik na forumu

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:55   #13 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,398
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Joks po meni...

Uvijek s pravim riječima na pravom mjestu, nedvojbeno "zdrav razum foruma"...

Go Joks, makar ne razumijem zašto su ove ankete "tajne"...Pa nije ovo KGB
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:56   #14 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja zaboravila uključiti opciju da je javno
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 21:57   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

teška odluka, svo troje je jako dobro radio svoj poso... nemam reči
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:04   #16 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

točno. svi su dobro radili ali daidža je po mojoj procjeni provodio najviše vremena na forumu pa moj glas ide njemu.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 22:10   #17 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Daidza je glasao za mene pa ću onda ja za njega
Puno vremena provodi na forumu (više od mene čak a ja sam tu jako puno ) i uvijek nađe najpravednija riješenja za sve probleme

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:10   #18 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,225
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: tzukius Pogledaj Poruke
teška odluka, svo troje je jako dobro radio svoj poso... nemam reči
Tru, i zbog toga sam se jedva odlucila ali ipak Daidza, jer provodi dosta vremena na CP-u.
U ovoj anketi bi mi dobro doslo da sam mogla izabrat vise od jednog odgovora.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:29   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,308
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Da, bilo bi doro da se može dati više od jednog odgovora - naprimjer tri.

Ne mogu se odlučiti između daidze i Joksa pa moj glas ode sahasi.

Očekujem da će netko otvoriti anketu za najadministratoraforuma u 2007.
Odgovori sa citatom
Star 25-12-07, 23:30   #20 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Očekujem da će netko otvoriti anketu za najadministratoraforuma u 2007.

a to bi bilo stvarno teško pogodit tko će pobjedit

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111