| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko je super moderator 2007.? u Društvo forumu; Nisam dugo registriran na forumu, ali zato provodim dosta vremena na cp-u i po mom mišljenju sva trojica ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko je super moderator 2007.? | |||
| Joks | | 15 | 34.88% |
| Sahasa | | 5 | 11.63% |
| Daidza | | 23 | 53.49% |
| Glasači: 43. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tko je super moderator 2007.? Nisam dugo registriran na forumu, ali zato provodim dosta vremena na cp-u i po mom mišljenju sva trojica zaslužuju moj glas! Za pobjedu!
__________________ Amicus certus in re incerta cernitur Dobar prijatelj se pokazuje u nepouzdanoj situaciji |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tko je super moderator 2007.? Stvarno težak izbor jer sva tri su na svoj način dobri, samo ih nijanse dijele. Moj glas ide ..... daidzi jer je nekako "najbliži" ljudima na forumu i dobro obavlja svoj posao. Iako su i Joks i sahasa super, nažalost glas mogu dat samo jednom od njih. Bez uvrede, samo tako nastavite ![]()
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| side scrolling arcade action gamer | Re: Tko je super moderator 2007.? Citat:
Ja sam mislio da je tebi Sahasa najdraži.... ![]()
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je super moderator 2007.? Zašto? ja mislim da si super mod....još me bode u oči ono tvoje upozorenje, svaki put kad uđem u profil svoj!!!! ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Purger | Re: Tko je super moderator 2007.? Ne želi priznat al ja znam da me voli i da sam joj najdraži forumaš ![]() Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,268
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je super moderator 2007.? Nisam dugo ovdje, ali već sam poprilično upoznao forumaše preko njihovih postova, i dajem glas joksu, iako su svi tu negdje i teško se odlučiti. Mislim da Joks ipak najbolje obavlja svoj posao, najsmireniji je, zna smiriti situaciju i djelovati kako treba. Svim supermoderatorima pohvala , jer zbilja super rade, otkad sam ovdje stvarno nije bilo nikakvih loših iskustava, osim šta sam popio upozorenje, ali opravdano, malo sam planuo na neke gluposti bio bespotrebno ![]()
__________________ |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko je super moderator 2007.? Evo ja sam otvorila ovu temu, ja ju i zatvaram!!! Daidža je naš pobjednik i sa 23 glasa najbolji među super modovima!!! Čestitke! Joks i Sahasa isto ste prva liga! ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:40.

--->