| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tko koga voli,tko koga mrzi.... u Društvo forumu; nova sam pa bih htjela odmah da znam tko koga ovdje simpatizira,koje su skrivene simpatije ali se ne žele ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 04-06-07 Lokacija: našice Godina: 21
Poruka: 20
![]() ![]() | tko koga voli,tko koga mrzi.... nova sam pa bih htjela odmah da znam tko koga ovdje simpatizira,koje su skrivene simpatije ali se ne žele otkriti,tko koga mrzi ili ga želi maknuti s foruma,tko se organski ne podnosi i sve ostalo(ipak svi smo mi ljudi,kaj ne?)i ima li općeg nepodnošenja na relaciji st-zg ili st-našice....npr..... |
| |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Nema toga ovdje.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... vec sam poceo tebe ne podnosit.... ![]()
__________________ MediaRhapsody.com your daily source for videos and games |
| |
| | #4 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... ja mislim da ovako nešto već postoji ako se ne varam odnosno isto sranje samo drugo pakovanje ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Citat:
![]() Simpatije a vjerojatno ima par...mod-user, user-mod i tako to (valjda ).Koga ne podnosim...paaaaaaa...par njizin da se izrazim..nekako već.. Opće nepodnošenje? hmm jedino kad su utakmice ![]() | |
| |
| | #6 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 04-06-07 Lokacija: našice Godina: 21
Poruka: 20
![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Citat:
mod-user,pa to je zanimljivo.jeli to naznaka za upozorenje?meni su svi ono ok.iako sam new![]() | |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Banned | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Citat:
![]() | |
| |
![]() |
| Tagovi: mrzitikoga, voliti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

).