Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tko koga voli,tko koga mrzi.... u Društvo forumu; nova sam pa bih htjela odmah da znam tko koga ovdje simpatizira,koje su skrivene simpatije ali se ne žele ...

Zatvorena Tema

Opcije Teme
Star 05-06-07, 23:50   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-06-07
Godina: 21
Poruka: 20
ESMERALDA se izdvaja iz maseESMERALDA se izdvaja iz mase
tko koga voli,tko koga mrzi....

nova sam pa bih htjela odmah da znam tko koga ovdje simpatizira,koje su skrivene simpatije ali se ne žele otkriti,tko koga mrzi ili ga želi maknuti s foruma,tko se organski ne podnosi i sve ostalo(ipak svi smo mi ljudi,kaj ne?)i ima li općeg nepodnošenja na relaciji st-zg ili st-našice....npr.....
ESMERALDA je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-06-07, 23:52   #2 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 23
Poruka: 4,778
_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan_Aris_ je slavan
Re: tko koga voli,tko koga mrzi....

Nema toga ovdje.
_Aris_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 05-06-07, 23:54   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Godina: 25
Poruka: 1,214
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

vec sam poceo tebe ne podnosit....
synergy je offline  
Star 05-06-07, 23:54   #4 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ja mislim da ovako nešto već postoji ako se ne varam odnosno isto sranje samo drugo pakovanje

slay je offline  
Star 05-06-07, 23:55   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-04-06
Poruka: 1,572
sumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masisumsko_voce je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ESMERALDA Pogledaj Poruke
nova sam pa bih htjela odmah da znam tko koga ovdje simpatizira,koje su skrivene simpatije ali se ne žele otkriti,tko koga mrzi ili ga želi maknuti s foruma,tko se organski ne podnosi i sve ostalo(ipak svi smo mi ljudi,kaj ne?)i ima li općeg nepodnošenja na relaciji st-zg ili st-našice....npr.....
Prvo dobrodošla
Simpatije a vjerojatno ima par...mod-user, user-mod i tako to (valjda ).
Koga ne podnosim...paaaaaaa...par njizin da se izrazim..nekako već..
Opće nepodnošenje? hmm jedino kad su utakmice
sumsko_voce je offline  
Star 05-06-07, 23:59   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 04-06-07
Poruka: 20
ESMERALDA se izdvaja iz maseESMERALDA se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sumsko_voce Pogledaj Poruke
Prvo dobrodošla
Simpatije a vjerojatno ima par...mod-user, user-mod i tako to (valjda ).
Koga ne podnosim...paaaaaaa...par njizin da se izrazim..nekako već..
Opće nepodnošenje? hmm jedino kad su utakmice
o hvala dragi,možeš li ti bit moja skrivena simpatija mod-user,pa to je zanimljivo.jeli to naznaka za upozorenje?meni su svi ono ok.iako sam new
ESMERALDA je offline  
Star 06-06-07, 00:19   #7 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Daidza voli sve cure pa ce i tebe voljeti (sorry daidza morala ovo napisati )
Star 06-06-07, 00:25   #8 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: ESMERALDA Pogledaj Poruke
svi se međusobno vole, modove naprosto obožavaju, niko se ne svađa ... ko kaže drugačije dobije ban ....

silence je offline  
Star 06-06-07, 01:00   #9 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,885
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

lol
Star 06-06-07, 01:03   #10 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ja volim Lolvela
Zatvorena Tema
Tagovi: mrzitikoga, voliti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114