| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tko koga voli,tko koga mrzi.... u Društvo forumu; Hahahaha,kako volim ovaj forum!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #74 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... voće je dobilo ban na 2 tjedna. Nikom, ama baš nikom se neće tolerirat vrijeđanje ostalih članova foruma. Pa makar on bio i sam Bog osobno. Svi ovi koji su banani ovih dana su bili iste osobe (zeljonar i mogu biti krava). I pretpostavlja se da će se opet vratiti. Sve zbog ponovnog registriranja nakon bana. A imali su ban na 5 dana, i to nisu mogli izdržat. Sad jebiga rodjo, ban je stalni. A vi se i dalje registrirajte, mi ćemo i dalje banat. Pravila su jasna, i vrijede za svih AMEN -wonderwall |
| |
| | #75 (permalink) |
| Purger | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Samo je bilo pitanje vremene kad će ŠV pokupit bananka ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #76 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko koga voli,tko koga mrzi.... Oho ovo je neka tema za pokupiti bann. Zaista ne znam kaj je tim ljudima i zašto se toliko uzrujavaju zbog nekoga drugog, a sjede doma, glazbica im u pozadini i gledaju u ekran. Pa to bi trebalo biti zabavno, a ne nešto za živciranje. Ajme, ako te živcira pritisneš onaj veliki gumb na kućištu i adio!!!
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| |
![]() |
| Tagovi: mrzitikoga, voliti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!