| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tko vam ima najbolji potpis na forumu u Društvo forumu; vidis lucky da sviras ku*cu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu vidis lucky da sviras ku*cu ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-05-05 Lokacija: Zagreb // Garčin Godina: 28
Poruka: 335
![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu nego da se vratimo potpisu, sjecam se da netko ima do jaja potpis al nemogu se sjetit ko, kad nadjem javim ![]()
__________________ Sweet Zombie Jesus! They say madness runs in our family. Some even call me mad. And why? Because I dared to dream of my own race of atomic monsters, atomic supermen with octagonal shaped bodies that suck blood... : |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,364
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu a da mio i marijancica spoje potpise... onda bi to bio najbolji potpis ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| | |
| | #37 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu A kakav je moj potpis? Evo danas sam se tek potpisao... svi ovi raniji postovi bili su incognito ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #39 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Pa gledao sam neki dan neki glupi film sa Ben A(ss)fleckom u mladim danima, neko sranje američko o studentskom životu i dogodovštinama... I u tom filmu je dotični Ben A(ss)fleck na nekom tulumu nosio majicu (ili bedž, ne sjećam se) sa natpisom "Too drunk to fuck" i meni je palo na pamet kako mene ta rečenica uopće ne opisuje, pa sam se dosjetio da obrnuta rečenica - I am NEVER to drunk to fuck - mene upravo idealno opisuje. Na hrvatskom - DAJ MI PIT, JER JA UVIJEK MOGU JEBAT, BEZ OBZIRA KOLIKO SAM POPIO. Kužiš? Dvoumio sam se između tog potpisa, i slijedećeg: "Evacuate, I've farted"
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane Zadnji Uredio damfisk : 23-05-06 u 02:01. |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, potpis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Pravila ponašanja na forumu | Cyrus | Obavijesti Administratora | 0 | 28-01-05 23:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:22.

: