| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tko vam ima najbolji potpis na forumu u Društvo forumu; A kužiš, je li? Znači imala li susrete sa pojedincima koji su imali sličnih problema sa pićem i, kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu A kužiš, je li? Znači imala li susrete sa pojedincima koji su imali sličnih problema sa pićem i, kako da kažem, erekcijom? Odnosno - toliko su bili pijani da im se nije mogao dignut kurac?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #43 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Pa bolje da ja tebe vučem za jezik nego da ti te neke vučeš za kurac, kad od toga ionako nema koristi, ako su ti neki pijani ![]() Osim toga, vidim da se na forumu priprema neka pijačina, pa me baš interesira hoće li bit tih problema... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,470
![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Jao kako si ti prost ![]() Ali evo odgovorit ću ti, kad te već toliko zanima, i to tvojim riječima ![]() Ja ne vučem "neke" za kur.., ja već godinama vučem jednog te istog, a on nema takvih problema ni kad je trijezan ni kad je pijan Ali već je zauzet, stoga ne vrijedi ti se raspitivati o njemu ![]() |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu A vi slavonske duše ste brate monotone... pa kako ti ne dosadi "več godinama" vuć jednog te istog... Živni malo, unesi promjene u svoj život... povuci tu i tamo neke druge, tek da vidiš kako je to... ![]()
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]() zamisli isto godinama....otvoriš šlis ili spustić bokse, on sav sretan, kad pogleda ona opet ista po 500-ti put, pa nije čudo što ljudima pada...i veća bi budala odustala.....
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... Zadnji Uredio tarquino : 23-05-06 u 13:36. | |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| wayward | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Citat:
TVOJ POTPIS BI MOGAO BITI PREVEDEN I KAO "JA NISAM NIKAD DOVOLJNO PIJAN DA ME IZJEBU" ako je tako,imaš glas od mene za najbolji potpis,treba imat hrabrosti izać sa istinom pred tolike ljude na forumu,čuo sam da će se kod nas uskoro održat gaypride eurovision song contest pa se prijavi.
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
| | #48 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Citat:
Tvoj prevod bi bio "I am never to drunk to be fucked" A "Ja nikad nisam dovoljno pijan da me izjebu" bi značilo da nikad nisam toliko pijan pa da bi dopustio da mene netko jebe... što je skroz u redu A vidim da ti pratiš ta gay zbivanja, znaš kad je koja priredba i gdje... ajde neka, ako te to veseli... ako otiđeš, nemoj postat slike koje ćeš, pretpostavljam, prikupit za svoju kolekciju
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Citat:
__________________ Nemoj se srditi što ružin grm nosi trnje, nego se raduj što trnov grm nosi ruže. | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| wayward | Re: tko vam ima najbolji potpis na forumu Citat:
opa,nešto smo osjetljivi,nećemo offtopic,dobar ti je odgovor ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー | |
| | |
![]() |
| Tagovi: forum, potpis |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
| Beogradski grafiti | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 13 | 17-09-08 20:49 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 23:46 |
| Pravila ponašanja na forumu | Cyrus | Obavijesti Administratora | 0 | 28-01-05 23:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:33.

nemoj ti mene vući za jezik, jesi čuo?