| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko vam je naj moderator u 2007? u Društvo forumu; Budući da je teica otvorila anketu za super moda evo jedna i za modove da vidimo tko vam je najdraž... |
| Vidi Rezultate Anketa: Naj mod 2007? | |||
| eva | | 5 | 16.13% |
| HornedRapid | | 1 | 3.23% |
| soul2soul | | 0 | 0% |
| teica | | 5 | 16.13% |
| Wamp | | 8 | 25.81% |
| wonderwall | | 7 | 22.58% |
| _Aris_ | | 5 | 16.13% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Tko vam je naj moderator u 2007? Budući da je teica otvorila anketu za super moda evo jedna i za modove da vidimo tko vam je najdraži ili tko najbolje obavlja svoj posao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? Moj glas ide moderatorici ![]() Neću reći kojoj ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? tano je glasovanje pa ću reć da sam glasao za moderatora, koji je zaslužio predanim radom i duhovitim ispadima ![]()
__________________ Na ovom forumu nema slobode govora... post mi je obrisan bez razloga, nekom nije pasalo... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? zašto imam osjećaj da će ženske moderatorice nekako pobrat više glasova ![]() a koji je ovaj soul2soul tog čovjeka nisam nikad vidio na forumu lol A ja svoj glas dajem Arisu, novi je supermod, ali odlično radi pogotovo u podforumima vezanim za tehnologiju i stvarno je uvijek tamo kad treba nekome pomoći savjetom ili obrisati nečije gluposti. Iako ni ostali supermodovi nisu lošiji, za nekog se moram odlučit, tako da eto glasa Arisu.
__________________ Završeno je i 7. uberbabe prvenstvo - rezultati su ovdje - link Puno djece nose pidžame sa likom Supermena. Supermen nosi pidžamu sa likom Čak Norisa |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? Dvoumio sam se između w i w al ipak moj glas za wampicu ![]() I velika pohvala moderatorima koji nisu "plavi" a isto rade velik dio posla u svoji podforumima ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? baš je teško izabrati samo jedno ime najradije ne bih ni glasao ove zime od ovih nabrojanih sedam glas ne bi dobio samo jedan da si bar ostavio mogućnost rangiranja sad bih imao puno manje nerviranja pritužbi ni na koga nemam odluku tešku donijeti se spremam eliminirati prvo muške treba jer od njih nema meni hljeba sve tri imena ženska su mi jako draga pa ću glasati za najmanjeg vraga i po abecedi gledano s lijeva moj glas dobila je EVA!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? C je uvijek bilo prije V u abecedi (teica-eva) ![]() Ja sam za Wondera. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? Ma stvarno sam "odlučio" po abecedi, toliko da glasam (ako ne glasam moj glas ode HDZ-u, kažu neki). Po mojoj ocjeni svi ste odlično radili i nezahvalno je odlučiti se samo za jedno ime. Teice ti si najbolja, samo sam ja pobrkao abecedu - davno sam izašao iz škole.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.