| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko vam je naj moderator u 2007? u Društvo forumu; moj glas ide za teicu... |
| Vidi Rezultate Anketa: Naj mod 2007? | |||
| eva | | 5 | 16.13% |
| HornedRapid | | 1 | 3.23% |
| soul2soul | | 0 | 0% |
| teica | | 5 | 16.13% |
| Wamp | | 8 | 25.81% |
| wonderwall | | 7 | 22.58% |
| _Aris_ | | 5 | 16.13% |
| Glasači: 31. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? moj glas ide za teicu ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #13 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? ja svoj glas dao najsladoj.. samo kaj ak je to aris..jao jao..jesampijan..al msutra bum trezan i sestru moram doma vozi.t...jao..budalo pijana prvi pit da sam se napilč---radil sam i par votki me ubilo.. pozdrav mom moderatuoru godine
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? Nova je prošla pa je vrijeme za zatvoriti ove ankete Wamp čestitam ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #17 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? wamp
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je naj moderator u 2007? Čestitamo Wamp... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.

wamp