| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? u Društvo forumu; Uh, nije lako odabrati jer često vidim da se dobro radi i da su neki vrijedni Evo reći ću fbs, ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? | |||
| Romano | | 0 | 0% |
| Nefertiti | | 1 | 2.44% |
| Bitcharka | | 0 | 0% |
| prospero | | 1 | 2.44% |
| ševa | | 5 | 12.20% |
| -misic- | | 0 | 0% |
| slay | | 1 | 2.44% |
| Servant | | 3 | 7.32% |
| anthlon | | 5 | 12.20% |
| homesick | | 0 | 0% |
| damfisk | | 3 | 7.32% |
| pharaoh | | 0 | 0% |
| Iochannes | | 0 | 0% |
| Dr Jekyll | | 0 | 0% |
| Vuxs | | 1 | 2.44% |
| fat_boy_slim | | 21 | 51.22% |
| Ibort | | 0 | 0% |
| Vodoinstalater | | 0 | 0% |
| Glasači: 41. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? Uh, nije lako odabrati jer često vidim da se dobro radi i da su neki vrijedni ![]() Evo reći ću fbs, mada bi odabrao više njih kad bih mogao
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? Eh, što radi roza košulja tj. roza crta. Njemu baš nedam. Ševa ili Servant? Ševa se više družio sa mnom, pa onda ... Da se bira najgori novi mod ne bih se uopće dvoumio.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Offline | Re: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? FBS je moj favorit forumaš ali od oviih novih modova glasao sam za anthlon-a jer ima puno posla u uvijek vrućem podforumu politika i nimalo mu ne zavidim na tome
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? dvoumim se između servanta i fbs-a , ali glas ide mom sugrađaninu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : 1. krug : skupina C |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2007, modovi, novi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.