Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.? u Društvo forumu; fbs...

Vidi Rezultate Anketa: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.?
Romano 0 0%
Nefertiti 1 2.44%
Bitcharka 0 0%
prospero 1 2.44%
ševa 5 12.20%
-misic- 0 0%
slay 1 2.44%
Servant 3 7.32%
anthlon 5 12.20%
homesick 0 0%
damfisk 3 7.32%
pharaoh 0 0%
Iochannes 0 0%
Dr Jekyll 0 0%
Vuxs 1 2.44%
fat_boy_slim 21 51.22%
Ibort 0 0%
Vodoinstalater 0 0%
Glasači: 41. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-12-07, 06:51   #31 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 20
Poruka: 2,233
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru
Re: Tko vam je najbolji NOVI mod u 2007.?

fbs

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 12:13   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,281
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Nekako, u sumrak ove teme, u sumrak ove godine, imam osjećaj, imam potrebu napisati poneku riječ ovdje.

Niti jedno od ova tri "natjecanja" (super-mod, mod, novi-mod) nisam doživio posebno ozbiljno i mislm da ih tako i treba shvatiti.
No ona ipak pokazuju određene korelacije među nama.

Odmah ći reći da sam izuzetno ponosan i zadovoljan rezultatom ove ankete jer sam, po osobnom shvaćanju, ipak ostavio nekakav dojam na forumu. Iskoristit ću priliku da zahvalim svima koji su prepoznali situaciju u kojoj se nalazim, svima koji su svjesni poteškoća sa podforumom za koji sam zadužen, i svima koji su svjesni ovlasti kojih mi novi modovi imamo, odnosno nemamo.

Ovo uvrštavanje tzv. novih, probnih ... modova smatram odličnim Kristijanovim potezom. Mislim da je to dobar način za kristaliziranje pojedinih članova. Vrijeme neumitno protiče, naši životi također, dolaze novi članovi i sobom donose novu kvalitetu, neke život povuče u drugom smjeru ... ovo je dobar filter.

A što se pobjednika ankete tiče, stvar je više nego jasna.
FBS je zasjeo na prijestol, pri tome iza seba ostavio nekoliko praznih mjesta pa tek onda dolazimo mi ostali.

FBS - ČESTITAM!!!!

Uistinu je tako.

Spomenuo je Sahasa pitanje forumašenja i moderiranja. Usko je to povezano i jedno bez drugog ne ide. Osjete ljudi i doprinos forumu i moderiranje i prisutnost na forumu i još neke druge stvari.
Znao sam tko će zasluženo dobiti daleko najviše glasova ovdje kao i u super modovima i zbog toga svoj glas nisam dao njima.

Prije samog kraja ove poruke napomenut ću da je, po mom mišljenju, velika većina u sva tri "natjecanja" ostavila više nego pozitivan dojam i preporučio bih da se za neko buduće slično glasovanje uvede bodovanje više kandidata jer je ovako jako teško odlučiti - samo jedan glas samo jednom članu.

Podario nam Bog još Daidza i FBS-ova!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 12:17   #33 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,395
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Dirnuo me ovaj govor
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 12:18   #34 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,456
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

stvarno

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 14:11   #35 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,281
anthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjetianthlon je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
Dirnuo me ovaj govor
Povukao sam iz petnih žila, pa me i ne čudi.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 14:34   #36 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

wonder se vraća u emo-fazu..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 19:12   #37 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

FBS!!!! FBS!!!! BRAO, BRAO!!!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 22:50   #38 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,268
mišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono neštomišo_legenda ima ono nešto

athlon zbilja ima pune ruke posla sa svađatorima u politici

pa eto njemu glasa
Star 04-01-08, 00:11   #39 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Da zatvorim i ovu anketu, već smo debelo u novoj godini.

Fat Boy Slim čestitke!!! Zaista prevladao si i osvojio nevjerojatnih 21 glas i tako ostavio druge debelo iza sebe.

Samo tako nastavi!

Svi ostali ste izvrsni i zaista radite odlično svoj posao.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 00:13   #40 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nije on debel!!!!!!!!!!!!!!
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 2007, modovi, novi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108