| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? u Društvo forumu; Pošto je meni i kolegi moderatoru dosadno, dogovorili smo se da otvorimo anketu i vidimo tko vam je najdraž... |
| Vidi Rezultate Anketa: Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? | |||
| damfisk | | 4 | 13.33% |
| fL/.\Sh | | 1 | 3.33% |
| fuzija | | 0 | 0% |
| Gogy | | 0 | 0% |
| ice | | 0 | 0% |
| ivanusic | | 0 | 0% |
| k-fLiP | | 0 | 0% |
| Lovel | | 2 | 6.67% |
| mama | | 10 | 33.33% |
| pharaoh | | 2 | 6.67% |
| romano | | 1 | 3.33% |
| Servant | | 0 | 0% |
| slay | | 1 | 3.33% |
| Slider | | 0 | 0% |
| tarquino | | 0 | 0% |
| zoki27 | | 0 | 0% |
| ševa | | 6 | 20.00% |
| BITCHARKA | | 3 | 10.00% |
| Glasači: 30. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? Pošto je meni i kolegi moderatoru dosadno, dogovorili smo se da otvorimo anketu i vidimo tko vam je najdraži V.I.P- član... Ajde, baš me zanima. Anketa je anonimna, možete glasati za jednog člana i pobjednik neće ništa dobiti... ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? Ima ih nekoliko, teško mi se odlučiti samo za jednog. Glas dajem mami kao jedinoj dami među onima koji su mi nešto bliži od ostalih.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? ševa mi je naj......a onda dolaze i tarq. i slider, mama, damfisk.........ma više-manje svi u anketi su mi super
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Purger | Re: Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? Ja sam glasao al neću reći za koga ![]() I nisam glasao po principu tko mi je najdraži već po doprinosu na forumu jer su mi svi na neki način dragi... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tko vam je najdraži V.I.P-član CP-a? Mislim da je trebalo dozvoliti višestruko glasovanje, jer nije baš jednostavno odabrati samo jednog.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
![]() |
| Tagovi: cpa, najdrazi, tko, vipclan |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:47.

A i Servant, Pharaoh, Ševa i mama i damfisk isto 

glasat ću za ševu. On mi je nekako simpa. Nemam baš najdražeg