Nisam dugo na forumu, pa da znam starije forumaše, ali u zadnje vrijeme pitam se gdje je Misti![]()
Raspravljate o temi Tko vam nedostaje, a za koga vam je drago da više ne dolazi na Croportal? u Upoznavanje i Druženje forumu, dio Društvo foruma; Od svih ovih forumaša ili forumašica koji su sami odlučili da više ne dolaze i od onih koji su zbog ...
Nisam dugo na forumu, pa da znam starije forumaše, ali u zadnje vrijeme pitam se gdje je Misti![]()
Just be yourself and if people don't like you fuck them
nisam ni ja dugo tu da bi mi mogli nedostajati neki prijašnji forumaši, tako da meni tu na forumu baš fale
Denserica
Misti
Fantastichna
šteta što ih više nema jer po meni su stvarno pridonosile dobroj atmosferi na forumu.
a za koga mi je drago da ga nema, pa tu nemam nikoga na spisku![]()
zapivajmo noćas u konobi našoj srići dignut čemo čaše
i onda kad nebude nas bilo pivat če se pisme naše
fali forumašica vatra![]()
a Denserica vjerojatno bude došla malo kasnije pod drugim nickom![]()
stupid is as stupid does
Danza beshtija...![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
TigarZG mi najviše nedostaje!! Jedan od rijetkih ozbiljnih ljudi s čvrtim karakterom!!!
Fali mi i Šaban, ili je toliko rijetko tu da ga niti ne primjetim!
Od onih za koje mi je drago što nije s nama je naravno Dominic!!![]()
ja sam još uvjek zelen na forumu...pa ne znam ove starije
fante nema dugo...a prije je dosta često bila na forumu![]()
I have to return some videotapes.
Mama, di je mama.
tako je govorio crazyivan
Fantastichna. Ne fali mi nitko, fale mi samo oni koji inače dolaze redovito, ako ih nema koji dan.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Meni žao Hernije
I šteta što Šabana nema...
"ja sam papak uvijek mi težak kapak, party na forumu za mene gotov u jedan eh što sam bijedan...
ma jebo ti forumske pice ode ja spavati i gole tete sanjati"
by Mazda