| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi TREFKO (trenutni forumaški koeficient) u Društvo forumu; Svašta se ovdje računa i upoređuje pa da probamo i ovo. TREFKO = reputacijski broj bodova / trenutni broj poruka x ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma | TREFKO (trenutni forumaški koeficient) Svašta se ovdje računa i upoređuje pa da probamo i ovo. TREFKO = reputacijski broj bodova / trenutni broj poruka x 1000 Po meni, VIŠE JE BOLJE. Ovaj koeficient će pokazati otprilike kolika je "težina" vaših poruka, a može se shvatiti i kao antispam koeficient. Koeficient se kod svakoga mijenja svakom porukom, svakom primljenom reputacijom. Stavio sam množenje sa tisuću da izbjegnemo veliki broj decimala. Pretpostavljam da će se većina rezultata kretati oko 1000. Kod mene trenutno to izgleda ovako: TREFKO = 1149 / 522 X 1000 TREFKO = 2201,15
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TREFKO (trenutni forumaški koeficient) zanimljivo.. TREFKO = 6723 / 9236 X 1000 TREFKO = 727,91 ~ 728
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli Zadnji Uredio slay : 15-06-07 u 00:53. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: TREFKO (trenutni forumaški koeficient) Mora se znati tko je gazda!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Gazda očekivao sam da ćeš kao ljubitelj brzine napisati svoja iskustva u temi "Najveća brzina kojom ste vozili".
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: TREFKO (trenutni forumaški koeficient) Citat:
moj TREFKO je oko 208...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e Zadnji Uredio dorina : 15-06-07 u 01:26. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koeficient, trefko |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:22.