| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tri stvari u Društvo forumu; zanima me...koje tri stvari nikad nebi mogli napraviti ili vas je trta napraviti... i koje su tri stvari koje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Lokacija: Zadar Godina: 20
Poruka: 39
![]() | tri stvari zanima me...koje tri stvari nikad nebi mogli napraviti ili vas je trta napraviti... i koje su tri stvari koje bi napravili ali ne još ajmo ukljućite mozak i razmisli te ja nebi: 1-ubila se 2-ubila nekog 3-prevarila dečka-nikad nebi mogla bi: 1-skočila banđi 2-napravila pirsing 3-udala se premješteno u Upoznavanje i Druženje Zadnji Uredio fat_boy_slim : 26-12-07 u 10:20. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: RI City
Poruka: 771
![]() | Re: tri stvari Ne bi: - Ubio bez razloga - Silovao - Bio primitivna seljacina Bi (ne znaci da to planiram!): - (U)krao s razlogom - Ubio s razlogom - Imao klince
__________________ 01234567891011121314151617181920212223242526272829303132333 43536373839404142434445464748495051525354555657585960616263 6465666768697071727374757677787980818283848586878889909192 |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: tri stvari Ne bi: - radio budale od drugih - napustio nekog kog volim - ubio (osim ako neka situacija bude zahtijevala) Bi: - otisel u japan - skocil padobranom (ili bez) - zaposlil se u pivovari ko kusac pive
__________________ u klet idu pametni i bedaki a van idu svi jednaki.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari Nemam blage veze...
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari Ne bi: -pobjegao ako je netko u nevolji -dopustio da poginem bez razloga -dao da drugi odlučuju moj život umjesto mene Bi: -borio se za sebe do zadnjeg trena -borio se za one koje volim do zadnjeg trena -napravio bilo što ilegalno što nikome ne škodi
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: tri stvari ne bi: 1.ubila nekog 2.ostavila frendicu/frenda kad sam joj/mu najpotrebnija 3.prešla preko svog ponosa bi: 1.išla na plastičnu operaciju 2.istetovirala vraga i anđela 3.napravila sve za one koje volim
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari Ne bi: 1. odrekla se svoje obitelji ili svoga djeteta, svojih korjena... (ne znam kakva bi trebala biti situacija, to mi je nešto najgore što čovjek može napraviti- odreći se svoje krvi i svojih korjena, familija je na prvom mjestu) 2. uzimala drogu (nikada nisam konzumirala čak ni travu) 3. tukla nekoga (ni dijete, ni neke ljubomorne glupače, niti išta slično tome) Bi: 1. bez problema se preselila u neki drugi grad, državu, kontenent zbog novaca, ljubavi, prikladnosti, posla... 2. odrekla se svoje garderobe, nakita, imovine ako bi bilo potrebno nekome koga volim za lječenje od neke bolesti ili ako bi ostao na cesti i ja mu trebala pomoći. 3. vrtila se pod ručnom sa tatinim autom po ovakvom snijegu ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari Ja sam skoro sve ono čega me bilo trta već napravila ![]() Nemam pojma, ne bih nikad mogla nauditi slabijem od sebe, dirati pauka, prisustvovati obdukciji (onesvjestila bi se od gadosti) Bih: Puno toga.. više od tri stvari. |
| | |
![]() |
« gubljenje stvari
|
Dosada »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:42.