| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi tri stvari u Društvo forumu; ne bih: pokushao trcati ispred vlaka biti navijach intera ili juventusa ne bih vozio fiata ili opela ne bih htio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,024
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari ne bih: pokushao trcati ispred vlaka biti navijach intera ili juventusa ne bih vozio fiata ili opela ne bih htio imati dechka (ah nikad se nezna,stara mi rekla da sam peder zajebavala se samo)ne bih imao nishta protiv da najdem curu ne bih htio biti kao drugi bi: bio lud brz simpatichan lijep zgodan jebozovan shevac bio profesionalni sportaš volio alkohol ali jebiga nemogu..zato zashto se zamarati time?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #13 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: tri stvari Ja se nikad neću do kraja uozbiljiti, odrasti i ostariti Ja se nikad neću prestati smijati i zabavljati Ja nikad neću trebati alkohol ili drogu Uvijek ću biti u sportu Uvijek ću poslušati pametan savjet Uvijek ću biti dijete ![]() |
| | |
![]() |
« gubljenje stvari
|
Dosada »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:08.

zajebavala se samo)