| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tri Želje????? u Društvo forumu; Javi se na PM... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: greenzagoritis
Poruka: 339
![]() | Re: Tri Želje????? svi ljudi kaj su dobili na nekom lottu silnu lovu tragično su završili jedan valjda u ameriki nakon godinu dana je umro jer se silno bojao ako je krivo investira da ne ostane bez nje ljudi svi smo u prolazu nema recepta u nadi je spas mi dobro živimo a nismo toga svijesni koliko ljudi nema to što mi imamo a sve ima svoj limit tako i naš život |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 19-10-06 Lokacija: Slavonski Brod
Poruka: 1,890
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? 1. Zdravlje za cijelu moju obitelj 2. Da posao nastavi ovakvim tokom (super) 3. 2007 Montego Blue BMW X5 sa M paketom ![]() ![]()
__________________ All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
| MrCina | Re: Tri Želje????? 1. da ne zatvore karlovacku pivovaru...valjda nece 2. zdravlje mojoj obitelji, siroj rodbini i prijateljima, a tek onda ako moze i meni 3. da imam neki solidan zivot, nista pretjerano
__________________ stand by me nobody knows the way it's gonna be |
| | |
![]() |
| Tagovi: tri zelje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:21.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!