| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tri Želje????? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: _Aris_ Ako ne izdržim?? Jel ima kakva kazna ili samo moram platiti dan (nisi rekla cijenu)?? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Citat:
postoje razne srednjovjekovne metode poput cijeđenja do smrti ... a cijena?... cijena je fleksibilna... ovisno o uloženom trudu,a i ako čovjek voli svoj posao, sam posao mu je nagrada! ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Citat:
Odlično... Di ću bolje... Besplatne instrukcije, a instruktorica se neće buniti... Nego zaboravih... iz čega su to instrukcije??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Jel mi moš oprat suđe, malo pospremit sobu, skuhat nešto za jest, složit čarape..khm...ovaaj, jel me možeš naučiti to, ja živim sam, a ne snalazim se?? ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Neću onda to... Jel mi moš doć pojest ono što sam skuhao, razbacati čarape i majce, pojest ono što sam skuhao, unerediti sobu i to... Ja ću ti pomoć... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Aj, ako je besplatno... prihvaćam ponudu... oćemo još koga zvat ili smo nas dvoje dovoljno kompetentni za baš cijelu sobu?? ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: tri zelje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:30.

ovisno o uloženom trudu,a i ako čovjek voli svoj posao, sam posao mu je nagrada! 

može, al to će te koštat!