| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tri Želje????? u Društvo forumu; 1.Gibson Les Paul Silverburst 2.Diesel pojačalo 3.Ne znam šta bi stavio pod tri...Mir u svijetu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,778
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Hm... onda samo nas dvoje, ako uzmemo treću osobu mogli bi srušiti kuću... ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Slažem se... slažem se... vidim ja iskustvo je tu u igri... nećem da se bunim...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #56 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Mene i inače ljudi ne pitaju, al ja volim dati odgovor i kad pitanja nisu postavljena... Moj odgovor je da... Sad ti postavi pitanje... ![]()
| | |
| | #57 (permalink) |
| charolastra | Re: Tri Želje????? Nego vraže, šta radiš po tuđim sobama? A moja još čeka demoliranje ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Ma nemoj.. koje iznenađenje! Citat:
![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. | |
| | |
| | #60 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tri Želje????? Mogla bi definirat pitanje... Možda se pokajem... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: tri zelje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:49.

A moja još čeka demoliranje 

Evo koje su mi ovog trena pale na pamet:
)