| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tuđe mišljenje???? u Društvo forumu; Koliko vam je stalo do tuđeg mišljenja općenito i koliko vam je stalo do ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Koliko vam je stalo do tuđeg mišljenja općenito i koliko vam je stalo do tuđeg mišljenja o vama, koliko utječe na vas, na vaše razmišljanje, osjećaje, raspoloženje????
__________________ U biti kad smo skupa samo se gledamo jebemo i gledamo i jebemo |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,300
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? stalo mi je do tuđeg mišljenja, jer sam osoba koja recimo u društvu ne voli preuzimati ulogu "vođe" pa mi je svako tuđe mišljenje dragocijeno. a sad to što netko nešto misli o mene nije mi toliko bitno, samo kad se radi o bližim osobama, ako čujem da netko tko me ne pozna priča nešto loše o meni to mi neće jako teško pasti. i ponekad to utječe na moje ponašanje prema toj osobi. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Tuđe mišljenje???? Ovisi o kojoj i kakvoj osobi se radi toliko mi je stalo do njenog mišljenja... U principu mi je bitno samo ono što moji najbliži misle. A za ostale me uopće nije briga što misle o meni...
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Tuđe mišljenje???? Uvijek poštujem tuđe mišljenje iako ga nerjetko nepodržavam...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? Nije mi baš nešto posebno stalo do tuđeg mišljenja, zapravo j*** mi se... znam da se nekima koji me ne upoznaju dobro činim hladna, a zapravo sam samo sramežljiva... ali mi je zato jako stalo do mišljenja ljudi koje volim... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Tuđe mišljenje???? Uvjek uvažavam tuđe mišljenje, i drago mi je kad je osoba s kojom komuniciram iskrena. Imam jako velik krug prijatelja, poznanika i poslovnih partnera. Moram ostaviti dojam smirenog, staloženog i pouzdanog partnera da bi bio uspješan u poslu.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? stalo mi je do mišljenja onih osoba koje su mi bliske... međutim jako sam svojeglava i opet znam raditi po svom... od osoba koje letimično poznajem... pa onako... drago mi je znati šta misle o meni bilo to loše ili dobro, međutim to uopće ne utječe na mene, niti o tome kasnije razmišljam! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje, tudje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:49.