Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tuđe mišljenje???? u Društvo forumu; Tuđe mišljenje je kao kurva - kad je trebas nikad je nema a kada je ne trebas ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-11-06, 11:27   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-11-06
Poruka: 2
malenkost2002 se izdvaja iz mase
Re: Tuđe mišljenje????

Tuđe mišljenje je kao kurva - kad je trebas nikad je nema a kada je ne trebas stvori ti se u tren oka.

Zadnji Uredio malenkost2002 : 01-11-06 u 11:30.
malenkost2002 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-11-06, 12:18   #12 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,355
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

volim svakog saslusat i postujem tude misljenje, al moj je moto:

nek si on misli sta oce, ja cu i dalje po svom

to kazem iz razlog jer mi se gro puta dogodilo kad bi poslusao tude misljenje a svoje ne, dogodilo bi mi se bas ono sta je ne zelim
Odgovori sa citatom
Star 01-11-06, 12:20   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 231
keky_98 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku keky_98

imam dva frenda i jednu frendicu do cijeg mi je misljenja stalo a za sve ostale me zivo zaboli.....naravno, bitno mi je i misljenje moje familije...
Odgovori sa citatom
Star 03-11-06, 07:37   #14 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,870
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Stalo mi je do tuđeg mišljenja i uvažavam svačije mišljenje makar bilo i različito od moga. Svatko ima pravo na svoje stavove o svemu.

Do tuđeg mišljenja o meni mi je također stalo ali ako netko nepoznat nema baš nekakvo mišljenje o meni to me neće pretjerano pogoditi i oneraspoložiti.
Slično kao i wampica i ja se dosta teško otvaram prema novim i nepoznatim osobama pa možda takvi steknu krivi dojam kakav ja ustvari jesam.

Oni koji me poznaju znaju kakav sam, cijene me i poštuju i imaju dobro mišljenje o meni i to mi je jedino bitno

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 15:37   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-01-07
Poruka: 1,337
Mazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono neštoMazda890 ima ono nešto

zaboli me....
po tom pitanju sam flegma
Mazda890 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-01-07, 18:27   #16 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

stvarno, ali baš stvarno me zaboli što netko misli o meni....
jedino, ako je neka dobra puca koja mi se sviđa
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 23:04   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika temperamentna

Datum registracije: 22-06-07
Godina: 22
Poruka: 203
temperamentna se izdvaja iz mase

..prihvaćam tuđa mišljenja,mislin da je to normalno..volin svakog poslušati i pokušati svatiti zašto,kako..i slično..iako se ne slažen uvik s tim mišljenjima..a o tome šta ko misli o meni ,,trudin se uopće ne razmišljati..jer bi me to samo sputavalo u svemu..a uopće se ne želim dovoditi u situaciju..da ću paziti kaoko ću nešto napraviti..ili šta ću reći..jer, bože tko zna kakvo će neko mišljenje neko imati o meni..ma taman posla..
temperamentna je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-08-08, 23:09   #18 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 18-08-08
Godina: 22
Poruka: 1,455
sanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono neštosanelXXL ima ono nešto

meni nije stalo do misljenja ljudi koje ne poznajem, ali prijatelji, porodica, e to je vec druga stvar! uvijek saslusam, e sad da li cu poslusat taj savjet ili sta li vec zavisi samo od mene!

a sta ce tamo neka tetkica pricat jesam li ja dobar ili ne, to moze objesit macku o rep!

sam svoj gazda! hehe!
Odgovori sa citatom
Star 21-08-08, 07:44   #19 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,456
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

dosta sam svojeglava, pa ću uglavnom tuđe mišljenje saslušati, ali vjerojatno napraviti po svom

a što se tiče toga tko šta o meni misli, ma bitno mi je mišljenje bliskih ljudi do kojih mi je stalo, iako baš ne bi voljela da netko tko me ne poznaje priča svakakve gluposti o meni koje nisu istinite, ali me baš previše i ne tangira
Odgovori sa citatom
Star 21-08-08, 23:16   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-07-08
Godina: 28
Poruka: 2,880
jaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz masejaymz se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku jaymz

ma boli me ona stvar sta drugi misle o meni ( naravno prije je to bilo "malo" drukcije)

Uz vjetar sam uvijek iš'o i nikoga nisam šiš'o, od malena radim tako, ja sam rodjen naopako !
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: mis ljenje, tudje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114