| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Tuđe mišljenje???? u Društvo forumu; Tuđe mišljenje je kao kurva - kad je trebas nikad je nema a kada je ne trebas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Tuđe mišljenje???? volim svakog saslusat i postujem tude misljenje, al moj je moto: nek si on misli sta oce, ja cu i dalje po svom ![]() to kazem iz razlog jer mi se gro puta dogodilo kad bi poslusao tude misljenje a svoje ne, dogodilo bi mi se bas ono sta je ne zelim
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Tuđe mišljenje???? imam dva frenda i jednu frendicu do cijeg mi je misljenja stalo a za sve ostale me zivo zaboli.....naravno, bitno mi je i misljenje moje familije...
__________________ My mother was like a sister to me, only we didn't have sex quite so often - Emo Philips |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Veteran | Re: Tuđe mišljenje???? Stalo mi je do tuđeg mišljenja i uvažavam svačije mišljenje makar bilo i različito od moga. Svatko ima pravo na svoje stavove o svemu. Do tuđeg mišljenja o meni mi je također stalo ali ako netko nepoznat nema baš nekakvo mišljenje o meni to me neće pretjerano pogoditi i oneraspoložiti. Slično kao i wampica i ja se dosta teško otvaram prema novim i nepoznatim osobama pa možda takvi steknu krivi dojam kakav ja ustvari jesam. Oni koji me poznaju znaju kakav sam, cijene me i poštuju i imaju dobro mišljenje o meni i to mi je jedino bitno ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? stvarno, ali baš stvarno me zaboli što netko misli o meni.... jedino, ako je neka dobra puca koja mi se sviđa ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-06-07 Godina: 22
Poruka: 203
![]() | Re: Tuđe mišljenje???? ..prihvaćam tuđa mišljenja,mislin da je to normalno..volin svakog poslušati i pokušati svatiti zašto,kako..i slično..iako se ne slažen uvik s tim mišljenjima..a o tome šta ko misli o meni ,,trudin se uopće ne razmišljati..jer bi me to samo sputavalo u svemu..a uopće se ne želim dovoditi u situaciju..da ću paziti kaoko ću nešto napraviti..ili šta ću reći..jer, bože tko zna kakvo će neko mišljenje neko imati o meni..ma taman posla.. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-08-08 Lokacija: tuzla Godina: 22
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? meni nije stalo do misljenja ljudi koje ne poznajem, ali prijatelji, porodica, e to je vec druga stvar! uvijek saslusam, e sad da li cu poslusat taj savjet ili sta li vec zavisi samo od mene! a sta ce tamo neka tetkica pricat jesam li ja dobar ili ne, to moze objesit macku o rep! sam svoj gazda! hehe!
__________________ kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja! |
| | |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tuđe mišljenje???? dosta sam svojeglava, pa ću uglavnom tuđe mišljenje saslušati, ali vjerojatno napraviti po svom ![]() a što se tiče toga tko šta o meni misli, ma bitno mi je mišljenje bliskih ljudi do kojih mi je stalo, iako baš ne bi voljela da netko tko me ne poznaje priča svakakve gluposti o meni koje nisu istinite, ali me baš previše i ne tangira ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Tuđe mišljenje???? ma boli me ona stvar sta drugi misle o meni ( naravno prije je to bilo "malo" drukcije) Uz vjetar sam uvijek iš'o i nikoga nisam šiš'o, od malena radim tako, ja sam rodjen naopako ! ![]()
__________________ If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi. ![]() Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: mis ljenje, tudje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

Svastanesto 

kad trazite savjet, razmislite o mogucnosti njegova prihvatanja!

If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi.