| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U cemu spavate? u Društvo forumu; nag zajebavam se, u boksama...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Citat:
Može i stara poderana majica biti seksi ![]()
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| Veteran | Re: U cemu spavate? Može, ako je poderana na pravim mjestima ![]() ot: spavam u boksericama i majici kratkih rukava
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: U cemu spavate? ne spavam ![]() u boksericama ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #107 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? kak mi se sprdne rekli bismo pogrdno..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #109 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? ovisi o situaciji, nekad piđamica, nekad samo majca, nekad tange i/ili bokse i majca na bratelice, nekad gola (od kad sam solo )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

)