| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U cemu spavate? u Društvo forumu; gace/boxerice i siroka majica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U cemu spavate? gace/boxerice i siroka majica
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 413
![]() | Re: U cemu spavate? ugl. u muškim boksama, i širokoj majici.. ili u jednoj spavaćici koju obožavam i imam ju duuugo. a ostalo...kako kada.ali u ovom dvoje mi nekako naaj ugodnije.
__________________ poljubac je ništa, voljeti je sve! ljubiti svatko može, ali voljeti ne!! |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U cemu spavate? zimi - trenerka i duga majica ljeti - hlačice od dresa i dres ili neka meni jako draga majica za pokući a onda najčešće ostanem u njoj cijeli dan pa za spavanje uzmem ponovno nešto drugo
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." |
| | |
![]() |
| Tagovi: spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:19.