| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U cemu spavate? u Društvo forumu; Mislim da je već bila ova tema... no dobro, ne škodi ponovit neke stvari U čemu spavam? Paaa... u krevetu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,215
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Mislim da je već bila ova tema... no dobro, ne škodi ponovit neke stvari U čemu spavam? Paaa... u krevetu, ili vreći za spavanje, ovisno o tome gdje (i kako) zaspem ![]() Al' ozbljino... U normalnim uvjetima spavam u pidžami zimi, u boksama ljeti U izvanrednim uvjetima spavam u onome u čemu se zateknem
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #13 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? ovisi kakav dodem doma ![]() liti = bokse zimi = bokse + majci na špaline
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #15 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Zimi u pidžami... (jako sam zimogrozna), a ljeti u potkošulji i ž boxama
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
![]() |
| Tagovi: spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:38.

pametni znaju 

al kad bi spava onda bi to bilo u ''boksama''