| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U cemu spavate? u Društvo forumu; Pa ti doma?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Pilam. Pilam. ![]() Nemaš grijanje??? E sad više me zbunjuješ... A niš, onda slike bi mogao poslati svejedno... ![]() (nije bitno kaj se događa s nečim na hladnoći, ionak imaš boxe) ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Citat:
šta će ti moje slike,opet ti kažem kad bi ih stavia sav bi ženski rod poludio i tražio još a to mi nije potriba.. ![]() nisam ja malik!! Zadnji Uredio carllito : 16-12-07 u 00:25. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? Citat:
![]() Netrebaju meni, žicam za akciju ![]() (jbte koji )
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? bokse i majica
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U cemu spavate? bokse vrečaste tako da mi grincajg ima lufta posvuda i majca kratkih rukava po zimi, bez majce po ljeti
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: spavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

)