| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom u Društvo forumu; Aha... znači, zamalo smo bili kolege... šteta što ti nije išlo - ali bolje se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Aha... znači, zamalo smo bili kolege... šteta što ti nije išlo - ali bolje se ostavit onog što te ne zanima i krenit s nečim drugim nego forsirat nešto što ti ne ide, pa kasnije spizdit sebi karijeru & život jer moraš radit to što ti se gadi
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Zivim u Tuzli. Obozavam je jer je multinacionalni grad i jatolerantniji grad U BIH. Ali sam stalno na relaciji BIH - Hrvatska. Zivim i u šibenskoj zupaniji( Rogoznica pored Primoštena). Tamo mi je hrvatsko mjesto boravka. Zivio sam u Rijeci 6 godina. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Virovitica... ne žalim se, lijep mali gradić... miran polagani život, bez brzog tempa... Nisam zadovoljan mjestima na koja se može izać... Kad završim školovanje selim se negdje izvan hrvatske valjda...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Rijeka sve 5 iako ima stvari koje bi trebalo promijeniti,al jbt ga
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-04-06 Lokacija: Valpovo Godina: 31
Poruka: 732
![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Valpovo. Eh, otišla bih kad bih mogla. Je tu sve mirno, krasno, divno,al ljude nikad ne možeš promijenit. Dobro je da sam se naučila ne obraćat pažnju na ogovaranja i sva ostala sranja, al jednostavno mi nekad ide na živce što svi moraju sve znat.
__________________ Pain is caused by pleasure |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Purger | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Zagreb-kakav god da je,ja ga ne bi mijenjao za ništa !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,911
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Citat:
![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom nigdje iz Zagreba... pogotove ne sa Savice ![]() ![]() najljepsi trenutci do sad ovdije... bit ce ih jos... vezo sam se jako za ovaj grad iako nisam tu rođen
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradom, gradu, jeste, kojem, mjestom, tim, zadovoljni, zivite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:28.