| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom u Društvo forumu; Zagreb je super ,ali od sveg moj kvart je ljepše jer imam šumu oko sebe, svjez zrak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-10-06 Lokacija: Zagreb Godina: 21
Poruka: 8
![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Zagreb je super ,ali od sveg moj kvart je ljepše jer imam šumu oko sebe, svjez zrak i miris prirode rano ujutro. A jos je ljepše kad ptice poću pjevat u proljeće i li miris prvog ranog snjega. ![]() |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-10-06
Poruka: 12
![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom u Zagrebu cijeli život,mada bi htjela živjeti u okolici Zagreba u nekom mirnom mjestu gdje nema tolike buke i užurbanosti!hehe
__________________ Misli na sreću i bit ćeš sretan! |
| | |
| | #36 (permalink) |
| eXt | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Makarska, sve do prije 3 tjedna... Šta reć, koliko god je lip gradić, toliko su ljudi u njemu pokvareni... Prođite rivom bilo kad dok ima sunca, svi kafići su puni, puni ljudi koji se tu nađu da bi čuli najnoviji trač ili ogovarali koga, ili pak komentirali prolaznike/ce... Sramota..A ZG mi se sviđa zbog svog opsežnog sadržaja i raznih mogućnosti.. Ne sviđa mi se jedino što svi žure nekamo, tišina u tramvaju, ili živčanost i netolerancija vozača sa auto-trubama...
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 21-06-06 Lokacija: Underworld Godina: 26
Poruka: 643
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Ja sam tu u Rijeci, veliki grad, ali opet ne ogroman kao Zagreb, tu sam cijeli život, ima tu u Ri sve što ti treba, dođite u moj grad ![]() |
| | |
| | #39 (permalink) |
| štovatelj amaterskih čokoladnih očiju | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Varazdin je krema....nebi ga menjal za nist na svijetu....sve je ok...sve je blizu...pol cuke zgreb...cuka Graz....pol cuke madja....more 3 vure...skijanje vura...optimal....
__________________ ovo nije signal za prelazak na djelo (djeco, ne ponavljati kod kuće) ![]() a |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradom, gradu, jeste, kojem, mjestom, tim, zadovoljni, zivite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

Sramota..

a