| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: VanderHook kozari bok mi je krema kaj im fali?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom ja sam iz rijeke i sve je super osim sto nemas vise di izac. svugdje je monotono
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Sl. Brod - grad gdje sam se rodio i gdje me vežu uspomene. Nije idealno, proračun je premali za grad takve veličine.. ali valjda će uskoro realizirat neke kapitalne projekte. Živim u relativno mirnom iako dosta velikom naselju, i tamo mi je super. Što se noćnog života tiče, malo za reć da se ima stvarno gdje izać.. kafići i noćni klubovi doslovce jedan do drugog..i sve puno, pogotovo vikendom. jedino što ne valja su prometne gužve u centru i očajan javni gradski prijevoz.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 08-07-07 u 18:23. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Citat:
![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-06-07
Poruka: 1,106
![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Živim u Osijeku.Dakle lošije ne može biti nego što jest.Kad bi se selio otišao bi u L.A. ili NYC.A i nisam neki patriot to je sigurno,kad bi otišao Hrvatska mi ne bi nedostajala.Mogu živjet i u Tanzaniji samo ako je bolje nije bitno gdje samo da je život zanimljiv. |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Citat:
a ti bi u LA? ja bi u jebeni London, ako cemo se vec razbacivat gradovima ![]() btw, šta je NYCA? new york city a... | |
| | |
| | #60 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Osijek,naravno da sam zadovoljan dok još ima lijepih ženski u gradu ![]()
__________________ Ako neka žena kupuje košulju, onda je zaljubljena. Kad je pegla onda je udata. Ako pri tome pjeva, onda je i prvo i drugo. Bolje je biti dobro obješen nego loše oženjen. |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradom, gradu, jeste, kojem, mjestom, tim, zadovoljni, zivite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:22.