| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: kresola "...živim u Splitu, p****i mi k**u, dolazim iz grada prepunog estradnog smrada..." ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: dubrovnik
Poruka: 168
![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Dubrovnik...predivan grad sa jaaaako monotonim zivotom i gotovo nikakvim mogucnostima ... isto ja volim "selo" moje malo |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom jesam kurac a ne zadovoljan..sve staro..slabo se gradi..propadamo..jebo vrbovec..nema birtije koja dela poslje 12 zbo glupog gradonačelnika..loshe loshe
__________________ daj bann |
| | |
| | #67 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 21
Poruka: 1,175
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom U Rijeci. Nije loše, ali moglo bi se puno toga napraviti da život u njoj bude kvalitetniji.
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom wamp i ja sam rođena u brodu.istina je što kažeš...ljudi su malo čudni i nisu baš ni meni dobro sjeli ili se možda potrefilo da sam na takve naišla...ali što se tiče grada prekrasan je. samo ja sam otišla iz njega kada mi je bilo 2 godine,ali mi je sva rodbina u brodu. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: u kojem gradu živite i jeste li zadovoljni tim gradom ili mjestom Rijeka, sve ok...
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
![]() |
| Tagovi: gradom, gradu, jeste, kojem, mjestom, tim, zadovoljni, zivite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 99 | 20-11-08 18:11 |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:48.