| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U vrijeme Božićnih blagdana ste: u Društvo forumu; kao što i sam naslov kažete da vidimo kakvo je raspoloženje prije ovih blagdana kako se ekipa osjeća ... |
| Vidi Rezultate Anketa: U vrijeme Božićnih blagdana ste: | |||
| sretni | | 19 | 38.00% |
| depresivni | | 8 | 16.00% |
| nostalgični | | 5 | 10.00% |
| rastrošni | | 4 | 8.00% |
| sve navedeno | | 14 | 28.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | U vrijeme Božićnih blagdana ste: kao što i sam naslov kažete da vidimo kakvo je raspoloženje prije ovih blagdana kako se ekipa osjeća znam da se u posljednje vrijeme puno priča o nekakvoj pred-blagdanskoj depresiji i sl. ali ja uopće nisam...ja sam sretan jer se izlazi van, opija se ... dojke su sređene ![]() ma sve u svemu divota
__________________ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07 Lokacija: poljud, sjeveroistok! Godina: 24
Poruka: 362
![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: za bozich idem kuchi u dalmaciju, malo bit s familijom, a za novu u sarajevo s ekipom!! tako da mene ne puca depra vech pozitivna vibra!!
__________________ UVIJEK VJERNI!!!!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,670
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Ja sam totalni Grinch ![]() to svi smo mi mi je tak fejkersko raspoloženje
__________________ Sebičnost je odvratna mana koju nikad ne opraštamo drugima, a svi ju posjedujemo. Henry Ward Beecher |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Ja obavezno u banani
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Varira mi raspolozenje. Od sretnog i rastrosnog, do nostalgicnog i depresivnog. Sretna sam zbog ukrasa, svicica, shoppinga, malo zivcana zbog presinga, guzvi. Malo mi je sam Bozic depresivan, ulice su nekako puste. Ali sve skupa, volim blagdane, ma volim cili 12. misec opcenito...
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Rastrošna, ništa drugo nego samo to ![]() Što više poklona, shoppinga, garderobe, novaca, trošenja, gluposti ja sam što više u božićnom štimungu. Znam nije katolički...
__________________ Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba onda zaista ne možeš biti sretna osoba. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

mi je tak fejkersko raspoloženje