Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U vrijeme Božićnih blagdana ste: u Društvo forumu; kao što i sam naslov kažete da vidimo kakvo je raspoloženje prije ovih blagdana kako se ekipa osjeća ...

Vidi Rezultate Anketa: U vrijeme Božićnih blagdana ste:
sretni 19 38.00%
depresivni 8 16.00%
nostalgični 5 10.00%
rastrošni 4 8.00%
sve navedeno 14 28.00%
Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-12-07, 21:41   #1 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,375
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost
U vrijeme Božićnih blagdana ste:

kao što i sam naslov kažete da vidimo kakvo je raspoloženje prije ovih blagdana
kako se ekipa osjeća

znam da se u posljednje vrijeme puno priča o nekakvoj pred-blagdanskoj depresiji i sl. ali ja uopće nisam...ja sam sretan jer se izlazi van, opija se ... dojke su sređene
ma sve u svemu divota
Star 03-12-07, 21:42   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Godina: 24
Poruka: 362
gurinho1984 se izdvaja iz mase
Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste:

za bozich idem kuchi u dalmaciju, malo bit s familijom, a za novu u sarajevo s ekipom!! tako da mene ne puca depra vech pozitivna vibra!!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 21:47   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 906
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

jugonostalgična

samo nostalgična
kontrolaleta je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 21:48   #4 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,670
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Ja sam totalni Grinch

to svi smo mi mi je tak fejkersko raspoloženje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 21:55   #5 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,601
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ja obavezno u banani

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:04   #6 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,296
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Varira mi raspolozenje. Od sretnog i rastrosnog, do nostalgicnog i depresivnog.
Sretna sam zbog ukrasa, svicica, shoppinga, malo zivcana zbog presinga, guzvi. Malo mi je sam Bozic depresivan, ulice su nekako puste. Ali sve skupa, volim blagdane, ma volim cili 12. misec opcenito...
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:09   #7 (permalink)
Mad
prof. Foruma

Datum registracije: 19-11-05
Godina: 23
Poruka: 1,355
Mad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz maseMad se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mad

izuzetno sretan... volim blagdane... pogotovo bozic... i bozicne pjesme i vile bozicne sve
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:10   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

ja sam bas koma... ne znam....
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:21   #9 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,428
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Rastrošna, ništa drugo nego samo to

Što više poklona, shoppinga, garderobe, novaca, trošenja, gluposti ja sam što više u božićnom štimungu. Znam nije katolički...
Odgovori sa citatom
Star 03-12-07, 22:46   #10 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,830
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Sretan , obožavam božićne blagdane i takvu atmosferu, baš mi je super, atmosfera ugodna i opuštena, praznici i sve ...
Ive_ri je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114