Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U vrijeme Božićnih blagdana ste: u Društvo forumu; RASTROŠNA ZA POLUDIT- TREBA ME ZATVORIT!!!!!!!!!...

Vidi Rezultate Anketa: U vrijeme Božićnih blagdana ste:
sretni 19 38.00%
depresivni 8 16.00%
nostalgični 5 10.00%
rastrošni 4 8.00%
sve navedeno 14 28.00%
Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-12-07, 00:23   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,119
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste:

RASTROŠNA ZA POLUDIT- TREBA ME ZATVORIT!!!!!!!!!
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 07:59   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

depresivan

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:23   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

JA sam super. Samo ne volim gužvu.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:27   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,541
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Ive_ri Pogledaj Poruke
Sretan , obožavam božićne blagdane i takvu atmosferu, baš mi je super, atmosfera ugodna i opuštena, praznici i sve ...
potpisujem, slažem se sa svim navedenim
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:30   #15 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Isto 'ko i inače...

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:37   #16 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-10-05
Godina: 31
Poruka: 1,147
Morpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono neštoMorpheus ima ono nešto

bas sam dobre volje za blagdane
a ovaj božić ce mi biti najljepsi zbog toga sto mi je prvi sa mojom malom bebicom
i posebno cu uzivat
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 08:59   #17 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

ja sam happy...ne radi se, ždere prekomjerno...baš po mom ukusu
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 19:32   #18 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Kakav sam za Božić?

Čudan.

Sa jedne strane svi su kao sretni ali svi kukaju koliko su potrošili... sa druge strane Te-Kom i VIP granatiraju reklamama..... ne volim toliki hype oko Božića iako mi je drag blagdan. ako ništa drugo bar mi se ekipa skupi kako treba i izlazim van više nego inače.
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 19:33   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,227
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mimy

bzvz... uglavnom u nekom čudnom poludepredivnom raspoloženju
Odgovori sa citatom
Star 04-12-07, 20:21   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

sretna osim prosle godine.. kad me uhvatila neka depra?! valjda nece tako biti i ove

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114