| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U vrijeme Božićnih blagdana ste: u Društvo forumu; RASTROŠNA ZA POLUDIT- TREBA ME ZATVORIT!!!!!!!!!... |
| Vidi Rezultate Anketa: U vrijeme Božićnih blagdana ste: | |||
| sretni | | 19 | 38.00% |
| depresivni | | 8 | 16.00% |
| nostalgični | | 5 | 10.00% |
| rastrošni | | 4 | 8.00% |
| sve navedeno | | 14 | 28.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,119
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: RASTROŠNA ZA POLUDIT- TREBA ME ZATVORIT!!!!!!!!!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: depresivan
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #14 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Citat:
![]() ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: bas sam dobre volje za blagdane a ovaj božić ce mi biti najljepsi zbog toga sto mi je prvi sa mojom malom bebicom ![]() i posebno cu uzivat ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: ja sam happy...ne radi se, ždere prekomjerno...baš po mom ukusu
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Kakav sam za Božić? Čudan. Sa jedne strane svi su kao sretni ali svi kukaju koliko su potrošili... sa druge strane Te-Kom i VIP granatiraju reklamama..... ne volim toliki hype oko Božića iako mi je drag blagdan. ako ništa drugo bar mi se ekipa skupi kako treba i izlazim van više nego inače. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: sretna osim prosle godine.. kad me uhvatila neka depra?! valjda nece tako biti i ove ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:53.

osim prosle godine.. kad me uhvatila neka depra?! valjda nece tako biti i ove