| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi U vrijeme Božićnih blagdana ste: u Društvo forumu; sretan!... |
| Vidi Rezultate Anketa: U vrijeme Božićnih blagdana ste: | |||
| sretni | | 19 | 38.00% |
| depresivni | | 8 | 16.00% |
| nostalgični | | 5 | 10.00% |
| rastrošni | | 4 | 8.00% |
| sve navedeno | | 14 | 28.00% |
| Glasači: 50. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Purger | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Sve pomalo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 140
![]() | kazu, na bozic nitko ne treba biti sam. evo konacno ove godine biti cu sa mojom velikom djecom i jaaaako se radujem . morpheus, obozavam ljude koji se ovako raduju djeci kao ti. i zato cestitka tati i pusa bebici. ![]() i neka svi budu sretni i zadovoljni. ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: ja volim onu reklamu Tuuuuuuurbooooo limach sa malim snješkom i sobom!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: .............sretna jer sam rastrošna................ .........i obožavam blagdanski ugođaj..........cijelo to blještavilo i sve vezano za nadolazeće blagdane...............još samo da bude snijega.................![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: U vrijeme Božićnih blagdana ste: Ja sam onako indiferent i ide mi pomalo na jetra ta cijela bozicna gungula. Pogotovo sto mrzim kupovanje darova. A onda dva dana prije Badnjaka me počne opako šorati praznično raspoloženje skupa sa svim simptomima ala trošenje para na poklone, pjevušenje pjesmica, slušanje omiljenog bozicnog megamixa...
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:46.

Pali gume a ne dušu