| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Upoznajte korisnika gorgona u Društvo forumu; Upoznajte korisnika gorgona Čovjek je u 15 poruka uspio nabiti 421 bod ....... u minus... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Upoznajte korisnika gorgona
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 06-03-08 u 17:16. |
| |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznajte korisnika gorgona Daj me nemoj..pa o čem je taj pisao ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| |
| | #5 (permalink) | |||||||||
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,287
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznajte korisnika gorgona Ovo su svi hitovi od Gorgona ![]() Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]() Ovo je za Guinnessa : ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život Zadnji Uredio LPK : 06-03-08 u 17:46. | |||||||||
| |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: zg
Poruka: 30
![]() | Re: Upoznajte korisnika gorgona ne kužim kaj je loše napisao. Cura rekla nemojte se izbljuvati sama za sebe pa joj on odgovorio. ne vjerujem da je mislio loše, samo blesav smisao za humor. sl curka stvarno slatka, ne kužim čemu joj takav komentar ![]()
__________________ tralalalala |
| |
![]() |
| Tagovi: clan, gorgona, korisnik, upoznajte |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:33.

....... u minus 

... baš je lik-specifičan je...