| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Upoznajte korisnika gorgona u Društvo forumu; apsolutni rekorder... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Upoznajte korisnika gorgona apsolutni rekorder ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznajte korisnika gorgona Citat:
Možda je forumašima bilo dosadno ili se dosta toga odvijalo preko PM, tko će ga znati ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Upoznajte korisnika gorgona znam, znam dešavalo se i meni bolje bi mi bilo nekada da sam šutio. Prdnem pa ostanem živ. Ponekad te prati nesreća pa sve što napraviš odma krene krivim tokom. Možda bi trebao promeniti ime pa krenuti ispočetka????
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| |
| | #19 (permalink) |
| charolastra | Re: Upoznajte korisnika gorgona Sad tek ovo vidim Možda bi ovo i prošlo da je neka tema tko ima naviše negativnih bodova ali ovo NIJE DOZVOLJENO! I nije lijepo prozivati nekoga na taj način. Zasluženi rep- ili ne, tako je kako je. Zatvaram ovu temu i dobro razmislite prije otvaranja slične .
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
![]() |
| Tagovi: clan, gorgona, korisnik, upoznajte |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:58.