| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Upoznavanje preko oglasa i interneta u Društvo forumu; Jeste li i koliko osoba upoznali preko oglasa i interneta i kakva su vam iskustva? ja sam ih do sad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-11-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 8
![]() | Upoznavanje preko oglasa i interneta Jeste li i koliko osoba upoznali preko oglasa i interneta i kakva su vam iskustva? ja sam ih do sad upoznao skoro 50-tak. mislim cura. bilo je svega i svačega. uglavnom većina se završila sa kavicom. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta ^^ti si neki pravi net'pipm, lol ja uppoznao, onako malo bolje... svega nekoliko ništa ljubavno al s jednom sam si ostao fkt dobar frend... a zadnje mi je jedna cura 10ak dana lagala da ima 20godina! kad se na kraju ispostavilo da ima 13!! damn... zgodno iskustvo, a not XD
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta Nekad sam(u srednjoj) preko tadašnjeg iskon cheat-a znao nać s par cura, iako od toga nije ništa iznjedrilo. A sad sam jedino upoznao par croportalovih forumaša, a nešto drugo mi ne pada na pamet.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta Upoznao sam dosta krasnih ljudi preko croportala, dakle preko neta i jako mi je drago zbog toga.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 20
Poruka: 2,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta ak ostanem sam sa nekih 50 godina možda odgovor potražim u stranicama arene i sličnih koje sadrže razne ponude! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta upoznao sam ljudi (čitaj cura), ali kako nikad ne težim nekom zbližavanju sa osobama preko interneta, većinom sam pustio da one predlože upoznavanje, nekoliko puta se dogodilo i ja prihvatio i dva puta rezultiralo vezom, jednom čak i uspješnom... dakle isto ko i upoznavanje na tramavajskoj stanici, nije da se stalno događa, al nije nemoguće... e, al 50-tak cura?!? jesi ikad uspio curu upoznat uživo, bez prethodnog dotipkavanja??
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta To je i meni upalo u oko. Trebaš upoznat nekoliko cura uživo jer koliko god preko neta bilo lakše, uživo ćeš imat brže i bolje rezultate, nećeš gubit vrijeme na cure s kojima nakon puno truda ispadne truba. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Upoznavanje preko oglasa i interneta Citat:
i to mi je jedino iskustvo s upoznavanjima preko interneta. a bila je i drugačija situacija: da ljude koje znam privatno, upoznam i na croportalu u njihovom alter-egu. sunka5, zvuči poznato? ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: interneta, oglasa, preko, upoznavanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:37.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.