| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Uvreda??? u Društvo forumu; što je to najgore što vam netko može reči da ste u stanj čovjeku razbiti glavu ali doslovno????? Meni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Uvreda??? što je to najgore što vam netko može reči da ste u stanj čovjeku razbiti glavu ali doslovno????? Meni ovaj vikend je tip i to zbog mista na šanku reka da mi jebe mater na što san alergičan,inače san miran tip nevolim ekscese ali u tom trenu sam mu razbija glavu o taj isti šank i završija na panduruji Mislite li da san ispravno postupija ?? P.S. ponovija je to u više navrata cilo večer ma je provocira, gurka i što je najbolje ili najgore nije bija pijan popija je jako malo
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uvreda??? Isto tako ako mi netko spomene obitelj.. na to sam osjetljiva, a i da mi netko slučajno učini nažao psu ili mačkama, glavu bi mu otkinula. Ne znam sad baš šta mi mi netko morao reć da bi baš fizički išla na tu osobu....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | Re: Uvreda??? Hmm... dal si ispravno postupio. Neznam, ali mislim da bi ja isto tak. Imam averziju prema "jebanju matere", pogotovo zato jer me je mama sama odgajala i mogu si mislit kroz kaj je prolazila sve. I onda se nađe jedan pizdek koji sere... E nemože. (to se odnosi samo na nekog koga ne poznam jer to od poznanika ne shvaćam ko uvredu već samo ko žargon). Možda to i nije bil ispravan postupak. Al glavno da sad zna kome nesmije "jebat mater". hehe ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,371
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uvreda??? Divljak jedan. ![]() Trebo si i ti njemu jebat majku ![]() Ma sta ja znam, po prirodi sam zagriženi pacifist. Mozes me nazivcirati k'o konja, ali jaaaako tesko da cu ici na fizicki obracun.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Uvreda??? Citat:
iman izvješče iz policije kad ga skeniram poslaču vam: kaže ovako okrivljenik je u bjesu i negiranju krivice razbio inspektorov radni stol e otkiniti glavu za tu psovku i obitelj a neznam kako vi ali da mi netko sestru takne (ima 14 god) metak u čelo odma bez da trepnem
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" Zadnji Uredio Anthony : 22-03-07 u 14:59. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: uvreda |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:38.

pametni znaju