Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Upoznavanje i Druženje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Uvreda??? u Društvo forumu; što je to najgore što vam netko može reči da ste u stanj čovjeku razbiti glavu ali doslovno????? Meni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-03-07, 14:48   #1 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Uvreda???

što je to najgore što vam netko može reči da ste u stanj čovjeku razbiti glavu ali doslovno?????

Meni ovaj vikend je tip i to zbog mista na šanku reka da mi jebe mater
na što san alergičan,inače san miran tip nevolim ekscese ali u tom trenu sam mu razbija glavu o taj isti šank i završija na panduruji

Mislite li da san ispravno postupija ??

P.S. ponovija je to u više navrata cilo večer ma je provocira, gurka i što je najbolje ili najgore nije bija pijan popija je jako malo
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:52   #2 (permalink)
Starter

Datum registracije: 13-02-07
Godina: 20
Poruka: 63
Macak_Kiki se izdvaja iz mase
Re: Uvreda???

Porpuno te podržajem,nema ti ko virđat mater
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:54   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Isto tako ako mi netko spomene obitelj.. na to sam osjetljiva, a i da mi netko slučajno učini nažao psu ili mačkama, glavu bi mu otkinula. Ne znam sad baš šta mi mi netko morao reć da bi baš fizički išla na tu osobu....
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:55   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 20-03-07
Godina: 21
Poruka: 16
Fusion0306 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Fusion0306

Hmm... dal si ispravno postupio. Neznam, ali mislim da bi ja isto tak. Imam averziju prema "jebanju matere", pogotovo zato jer me je mama sama odgajala i mogu si mislit kroz kaj je prolazila sve. I onda se nađe jedan pizdek koji sere... E nemože. (to se odnosi samo na nekog koga ne poznam jer to od poznanika ne shvaćam ko uvredu već samo ko žargon).

Možda to i nije bil ispravan postupak. Al glavno da sad zna kome nesmije "jebat mater". hehe
Fusion0306 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:55   #5 (permalink)
Dr. Love

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 4,371
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Divljak jedan.
Trebo si i ti njemu jebat majku
Ma sta ja znam, po prirodi sam zagriženi pacifist. Mozes me nazivcirati k'o konja, ali jaaaako tesko da cu ici na fizicki obracun.
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:57   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi

Citat:
ali jaaaako tesko da cu ici na fizicki obracun.
rekoh nevolim tuče ali kad san u pravu i kad nisam kriv ajme

iman izvješče iz policije kad ga skeniram poslaču vam: kaže ovako okrivljenik je u bjesu i negiranju krivice razbio inspektorov radni stol

e otkiniti glavu za tu psovku i obitelj a neznam kako vi ali da mi netko sestru takne (ima 14 god) metak u čelo odma bez da trepnem

Zadnji Uredio Anthony : 22-03-07 u 14:59.
Anthony je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 14:58   #7 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

ja se držim Vucine "Ti vriđaj al' ne diraj"
da je to meni rekao uzvratio bi mu istom mjerom..

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 18:07   #8 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 5,167
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Mogu te razumjeti al' ne i opravdati.
Čini mi se da su postojala i druga rješenja od primjene sile, pa bi i tebe sad manje boljela glava.
Tvoj izbor.
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 18:11   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-06
Poruka: 1,135
selo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz maseselo se izdvaja iz mase

frajer te je provociro cijelo vrijeme ti si mu razbil glavu..
svako bi tak postupil...
jedino šteta da si na murji završil,
možda si malo pretjerao?
Odgovori sa citatom
Star 22-03-07, 18:21   #10 (permalink)
dr.sc. Foruma

a jebiga taman patrolirali i naletili
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: uvreda

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 12:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114