| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Oprostite ako je ta tema već bila... Da vidimo... EDIT: I smislu Citat: Pravi autor: Oggy ... sviđa kao ne bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Oprostite ako je ta tema već bila... Da vidimo... ![]() EDIT: I smislu Citat:
![]() Zadnji Uredio Arylin : 21-12-07 u 13:53. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Sviđa kao simpatična ili sviđa kao ne bi sišao sa nje dok god mi se kita barem malo može ukrutiti? to su dva različita pojma ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Znači kao osoba sa koje ne bi siša dok god ima imalo tekučine u meni? Hmmm, ima tu dosta obećavajućeg materijala. Jedino što se ne bi bas izjasnjava pošto će se curke buniti zasto bas ona nije prva na popisu.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ja cu se diplomatski izjasniti da bi ih sve rado obradio ![]() to je ko ono kod Sarajki: Čija je tufahija najbolja? ![]()
| | |
| | #10 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,169
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? tako je anthony...i btw još nitko nije ništa rekao ![]()
__________________ ...ljubav pomaže čovjeku da prevlada osjećaj usamljenosti i odvojenosti, a ipak mu dopušta da bude svoj. U ljubavi se zbiva paradoks: dva bića postaju jedno, a ipak ostaju dvoje... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:30.