| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Riječke najbolje su čke čke...... OT. Cina mi je simpatična cura. i bitcharka, al da gazda ne čuje... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Riječke najbolje su čke čke...... OT. Cina mi je simpatična cura. i bitcharka, al da gazda ne čuje
__________________ Rise up this mornin', Smiled with the risin' sun... "legend" opet moram obrazložit nick ---> link |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ah,... Da! Da! Da! Meni se sviđa jedan forumaš! Predivan momak, a lipšeg u životu nisan vidija; onako krato ošiša, smišne oći, a lipe usne. Ma šesan momak, nema šta, judi moji. A njegov nick je... njegov nick je... ...ma, zadržat' ću to za sebe. ![]() |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| Celebrity | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
![]()
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? meni se sviđa...samo tko.. rekao sam davno da bih servanta naguzio ali ne zato jer mi se svidja..a ima tu komada..ovo je forum komada..i ja sam komad..samo u drugom smislu ne
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #106 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-07 Lokacija: Planet Zemlja Godina: 20
Poruka: 266
![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Citat:
Ma ono, liiiiiiiip momak, brate mili i sestro mila, lipšeg nisan svojin očima vidija. Ma ono, reka' bi ja, al' znaš, ono mrga od čovika; ima njega; da mu vidiš mišiće da se presijavaju pod svitlon, a tek vrat. Ma Connan mu nije ravan. Ah, bija bi to pravi momak; ono baš ka' za mene stvoren. Ne bi' da san sam moga uzet olovku i nacrtat. A virujen ja vama da ne biste nikome rekli, al' ono, što ja znan. Jednon san tako bija zajeba pa san posli pobra šaku u livi dio face, a mislija da će bit' pusa. Je vrag, dobija ja nešto drugo... E, draga i dragi... ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:45.

---> 

Tako je, Titan je čovik mog života... Nego, kako si pogodija?! Nije vrag da se i ti pališ na njega?!?!