| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Koja?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Moderatori, a naročito oni s prefiksom "super" moraju biti nepristrani. ![]() Ova izjava zaslužuje ban bar na 7 dana. ![]() Ali ako se konkretno izjasniš o kome se radi ... da se ne mučimo onda je ok .
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #133 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? imam jednu malu ja... ![]() dalje nastavi sam. ![]()
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #135 (permalink) |
| Veteran | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Ne oftopičarite jer ću vam obrisati postove ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #138 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,691
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Stavi to u potpis...... ![]() Ja se nebu izjasnil....... Strah me.... ![]() Bude mi ga moja ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-08 Lokacija: Vojvodina
Poruka: 245
![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? pokretačica ovog topica definitivno! ![]() za sad tek dođoh na forum pa ne vidjeh puno slika i profila al evo iskreno kako sam došao do ovog zaključka!(male tajne velikih majstora sexa ):1. ona je komentirala mene u onoj igrici komentiraj 1 rječju sa riječju koja nama muškima paše. ![]() 2. vidjeh njezin avatar, to je prvo što kod svakog gledah i pomislih - slatkica (i to napisah) 3. da ne bi ispo debilček i naivčina, reko idem provjerit što kaže njezin javni profil 4. na profilu njena fotkar: "i juuuu!" (rekoh ja ko da sam Bella u Ratkajevima) "pa stvarno slatkica i vidi baš zanimljivo kako slična ko na avataru." 5. dodatni bodovi: naizgled nevinašce, djeluješ iskreno, toplo,dobronamjerno, možeš i znadeš voljeti i biti voljena. 6. podsjećaš me na jednu meni jaaaaaaaaako dragu osobu te time uljevaš dodatno povjerenje kod mene. 7. reko, sebastijane ne budi naivan pa ti znadeš da sve žene lažu, provjeri ti i njene pokrenute topice. I tako i bi. 8. Pogledah i evo me ovdje, i ništa me sad ne može više razuvjeriti da se ne bi "skontali" na prvi pogled. ![]() 9. al od toga na žalost u RL ništa. al te stavljam kao prvu osobu na svoju listu prijatelja.10. zato draga čitaj što ti se savjetuje u 1001 muški savjet ženama / muški kutak i... smiješi se ![]()
__________________ Kosovo Država! |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:01.

.

):
al te stavljam kao prvu osobu na svoju listu prijatelja.
Kosovo Država!