| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Upoznavanje i Druženje Raspravljate o temi Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? u Društvo forumu; Seks ili veza!!!!!! (na to sam mislila)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Forumaš - baš ni jedan , ružni su , dlakavi , grbavi i čupavi Al` su mi zato forumašice dobreeeeeee ... sve od A(ncksunamun) do Z(ne pada mi na pamet ni jedna sa z ... ali i nju bih) ![]() Hvala.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Nema preskakanja i eskiviranja posla! ![]() ![]() Pa valjda bi mu trebalo biti na ponos da mu se draga sviđa i drugima. ![]() A ovo je njeno veličanstvo tufahija. Kuhana jabuka punjena orasima + šlag
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Neznaš što je tufahija???? Neznam, meni je Wonderwall totalno simpatičan i Trip i Dar, jer bi ga morala naučiti nekim izrazima a mislim da je on štreber...
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... Zadnji Uredio dorina : 21-12-07 u 14:34. |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() | Re: Vam se sviđa koji forumaš/forumašica? Dorina , ipak na ovom forumu nisu baš svi Bosanci ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.

...
....